Retki Kristuspäivään Turkuun la 2.12.2017

2.12.2017

Tervetuloa mukaan kaikki Lempäälän ja Vesilahden seudun kristityt yhteiselle retkelle Kristuspäivään (https://www.kristuspaiva.fi/).

Kristuspäivä kutsuu kristittyjä rukoilemaan Suomen puolesta ja on kristittyjen yhteinen rukouksen päivä. Tapahtumaan odotetaan 10 000 tulijaa. Rukousteemat liittyvät kotiin, perheisiin, kotipaikkakuntiin, kotimaahamme ja seurakuntiimme. Tapahtuma on Turkuhallissa (Gatorade Center).

Tapahtuma Facebookissa löytyy täältä.

Matkan hintaan (25 €) kuuluu kuljetus linja-autolla sekä sisäänpääsylippu Turkuhallin Kristuspäivään. (alle 12v. vain bussimatkan hinta 15€) Hinta 25 €, kerätään käteisellä (tasaraha) linja-autossa matkan alussa.

Bussi lähtee Lempäälän kirkkotorilta la aamuna 2.12.2017 klo 9. Päivä alkaa Turkuhallissa klo 12. Kotiin lähdemme klo 21 loppuvan tilaisuuden jälkeen. Olemme takaisin Lempäälässä noin klo 23.30.

Ilmoitttautuminen:

Voit ilmoittautua Soila Simolalle p. 050 3078147 tai soila.simola@evl.fi tai Facebook-yksityisviestillä. Soilan kyydissä pääsee Vesilahden kirkolta Lempäälään ja takaisin.

Viimeinen ilmoittautumispäivä perjantai 10.11.2017 tai niin pitkään kuin paikkoja on jäljellä. Ilmoittautuminen on sitova.