Viiskielinen laulukirja kädessä
Nuorille

Nuortenillat

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa sinut mukaan seurakunnan nuorten toimintaan! 7.luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita nuorteniltoihin kirkonkylälle. Nuorisotila on seurakuntatalon takana, vaalean rivitalon päädyssä.

Keväällä on spesiaalijuttuja perinteisten nuorteniltojen lisäksi. Perinteiset nuortenilat alkavat pe 11.1. ja jatkuvat 10.5. asti. klo 17 aukeavat ovet iltapalan merkeissä ja ohjelmaosuus on 18.30-19.30 (ja tästä osuudesta rippikoululaiset saavat merkintänsä), ilta jatkuu vapaan yhdessäolon merkeissä 21-22 asti. Talvilomalla1.3. ja pitkänäperjantaina 19.4. ei ole nuorteniltaa.

Kesä-heinäkuun ajan nuorteniltoja pitävät kesäkissat. Kesänuortenillat ovat tiistaisin klo 17 alkaen ja ohjelmaosuus on 18.30 -19.30

HUOM!

pe 1.2. klo 19 on Viikkomessu Vesilahden kirkossa (sen valmistavat pääosin  1.vuoden isoset)
pe 3.5. klo 19 on Viikkomessu Vesilahden kirkossa (sen valmistavat pääosin  2.vuoden isoset)

Ensi vuonna mennäään taas maatanäkyvissä -festareille Turkuun!

Lisätietoja tulevasta ohjelmasta löydät täältä heti tietojen päivittyessä.

Viime syksyn 2018 reissua voit fiilistellä alla oleva videon kautta.

nuortenillan nuorisoa
Nuorisotyönohjaaja

Merja on seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka opettaa Raamattua, rukoilee ja puuhailee koululaisten ja nuorten kanssa.  Merjan löytää varmimmin perjantai-iltaisin nuortenillasta tai riparitapaamisista.

Vuoden erikoistapahtumia ovat kymppisynttärit  ja retket Tubeconiin ja MNF:ään.