Viiskielinen laulukirja kädessä
Nuorille

Seurakuntaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Seurakunta olemme me. Seurakunnan nuorisotyö on rippikouluikäluokan ja sitä vanhempien parissa tehtävää kristillistä kasvatustyötä. Tavoitteena on luoda nuorille tila ja mahdollisuus kasvaa uskossaan rippikoulun jälkeen sekä auttaa nuoria löytämään oma paikkansa seurakunnasta.

Nuortenillat

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa sinut mukaan seurakunnan nuorten toimintaan! 7.luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita nuorteniltoihin. Nuortenillat pidetään kevään 2020 ajan kunnan nuorisotila Nurkalla.

Klo 17.00 aukeavat ovet iltapalan merkeissä ja ohjelmaosuus on 18.30-19.00 (ja tästä osuudesta rippikoululaiset saavat merkintänsä), ilta jatkuu vapaan yhdessäolon merkeissä 21.30 asti.

HUOM!

Normaali nuorteniltatoiminta on tauolla Koronavavirusepidemian vuoksi. Nuortentoiminta on siirtynyt verkkoon. Olet tervetullut nuorteniltaan perjantaina klo 18 alkaen. Pääset etälivetriimaukseen joko täältä seurakunnan koronastriimaussivulta tai menemällä suoraan seurakunnan youtube-kanavalle tästä linkistä.

Ensi vuonna mennäään taas maatanäkyvissä -festareille Turkuun!

Lisätietoja tulevasta ohjelmasta löydät täältä heti tietojen päivittyessä.

Viime syksyn 2018 reissua voit fiilistellä alla oleva videon kautta.

YouTube-video

Oheisesta pdf:sta  löydät lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet vesilahden seurakunnan  pesu reissuun tai la päiväreissuun. Reissuun lähtijöiden pitää tuoda mukanaan seuraava turvatietolomake täytettynä ja alle 18-vuotiailla huoltajan allekirjoittamana. Retken varustelistan ja tarkemmat ohjeet löytyvät reissukirjeestä.

nuortenillan nuorisoa
Nuorisotyönohjaaja

Merja on seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka opettaa Raamattua, rukoilee ja puuhailee koululaisten ja nuorten kanssa.  Merjan löytää varmimmin perjantai-iltaisin nuortenillasta tai riparitapaamisista.

Vuoden erikoistapahtumia ovat kymppisynttärit  ja retket Tubeconiin ja MNF:ään.