Viiskielinen laulukirja kädessä
Nuorille

Nuortenillat

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa sinut mukaan seurakunnan nuorten toimintaan! 7.luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita nuorteniltoihin kirkonkylälle. Nuorisotila on seurakuntatalon takana, vaalean rivitalon päädyssä on valitettavasti pois käytöstä. Nuortenillat pidetään syksyn 2019 ajan pappilassa.

Pappilassa klo 17.30 aukeavat ovet iltapalan merkeissä ja ohjelmaosuus on 18.30-19.00 (ja tästä osuudesta rippikoululaiset saavat merkintänsä), ilta jatkuu vapaan yhdessäolon merkeissä 20 asti. Perjantaina 15.11. ja 29.11. ei ole nuorteniltaa.

HUOM!

pe 15.11. on MNF-reissu Turkuun

pe 29.11. vietämme ehtoollishetkeä kirkossa klo 19. Viikkomessun valmistavat pääosin 1.vuoden isoset.

Ensi vuonna mennäään taas maatanäkyvissä -festareille Turkuun!

Lisätietoja tulevasta ohjelmasta löydät täältä heti tietojen päivittyessä.

Viime syksyn 2018 reissua voit fiilistellä alla oleva videon kautta.

YouTube-video

Oheisesta pdf:sta  löydät lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet vesilahden seurakunnan  pesu reissuun tai la päiväreissuun. Reissuun lähtijöiden pitää tuoda mukanaan seuraava turvatietolomake täytettynä ja alle 18-vuotiailla huoltajan allekirjoittamana. Retken varustelistan ja tarkemmat ohjeet löytyvät reissukirjeestä.

nuortenillan nuorisoa
Nuorisotyönohjaaja

Merja on seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka opettaa Raamattua, rukoilee ja puuhailee koululaisten ja nuorten kanssa.  Merjan löytää varmimmin perjantai-iltaisin nuortenillasta tai riparitapaamisista.

Vuoden erikoistapahtumia ovat kymppisynttärit  ja retket Tubeconiin ja MNF:ään.