Vesilahden seurakunnan logo ja motto: arjessa ja pyhässä.

Nuorille

Seurakuntaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Seurakunta olemme me. Seurakunnan nuorisotyö on rippikouluikäluokan ja sitä vanhempien parissa tehtävää kristillistä kasvatustyötä. Tavoitteena on luoda nuorille tila ja mahdollisuus kasvaa uskossaan rippikoulun jälkeen sekä auttaa nuoria löytämään oma paikkansa seurakunnasta.

Nuortenillat

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa sinut mukaan seurakunnan nuorten toimintaan! 7.luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita nuorteniltoihin. Nuortenillat pidetään kunnan nuorisotila Nurkalla, Koulutie 2:ssa.

Klo 17.00 aukeavat ovet iltapalan merkeissä ja ohjelmaosuus on 18.30-19.00 (ja tästä osuudesta rippikoululaiset saavat merkintänsä), ilta jatkuu vapaan yhdessäolon merkeissä 21.30 asti.

Tulethan paikanpäälle vain terveenä! Käsipesun ja sopivan etäisyyden säilyttäen voimme turvallisesti pitää nuorteniltoja.

HUOM!

Syyskaudella 2022

Syyslomalla 21.10. ei ole nuorteniltaa.

Syyskauden viimeinen nuortenilta on 9.12.2022

Syksyllä mennäään taas maatanäkyvissä -festareille Turkuun!

Lisätietoja tulevasta ohjelmasta löydät täältä: http://www.maatanakyvissa.fi

Viime syksyn 2019 reissua voit fiilistellä alla oleva videon kautta.

YouTube-video

Myöhemmin löydät täältä  lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet vesilahden seurakunnan  pesu reissuun tai la päiväreissuun.

nuortenillan nuorisoa

Seurakuntapastori

Olen rippikoulun työalavastaava ja kasvatuksen seurakuntapastori. Pidän perhekerhoa Narvassa. Minua siis näkee melkein kaikessa rippikouluun liittyvässä, monissa perheiden jutuissa ja nuorten illoissakin olen säännöllisesti paikalla.

Lapsena olin sitä mieltä, että Vesilahdessa paistaa aina aurinko. Nyt myöhemmin olen huomannut, että näin ei ihan aina ole. Vesilahdessa on hyvä olla. Sukuni on Niemenkylästä ja muun muassa Narvan markkinoilla olen ollut ihan pikkutytöstä lähtien. Asun perheeni kanssa Akaan Kylmäkoskella, pidämme siellä lypsykarjaa.

Tykkään leireillä ja pidän yhteisestä tekemisestä. Olen hyvä lukemaan satuja ja leikkimään legoilla, toki papin työt sujuvat luontevasti. Onneksi näissä kaikissa asioissa Jumala on mukana!

Nuorisotyönohjaaja, opintovapaalla 1.9.2022 - 31.12.2023

Merja on seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka opettaa Raamattua, rukoilee ja puuhailee koululaisten ja nuorten kanssa.  Merjan löytää varmimmin perjantai-iltaisin nuortenillasta tai riparitapaamisista.

Vuoden erikoistapahtumia ovat kymppisynttärit  ja retket Tubeconiin ja MNF:ään.