Vesilahden seurakunnan logo ja motto: arjessa ja pyhässä.

Nuorille

Seurakuntaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Seurakunta olemme me. Seurakunnan nuorisotyö on rippikouluikäluokan ja sitä vanhempien parissa tehtävää kristillistä kasvatustyötä. Tavoitteena on luoda nuorille tila ja mahdollisuus kasvaa uskossaan rippikoulun jälkeen sekä auttaa nuoria löytämään oma paikkansa seurakunnasta.

Nuortenillat

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa sinut mukaan seurakunnan nuorten toimintaan! 7.luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita nuorteniltoihin. Nuortenillat pidetään syksyllä 2020 kunnan nuorisotila Nurkalla, Koulutie 2:ssa.

Klo 17.00 aukeavat ovet iltapalan merkeissä ja ohjelmaosuus on 18.30-19.00 (ja tästä osuudesta rippikoululaiset saavat merkintänsä), ilta jatkuu vapaan yhdessäolon merkeissä 21.30 asti.

Syksyn ensimmäinen nuortenilta on perjantaina 4.9. ja syksyn viimeinen ilta on joukuun 4. päivä.

Tulethan paikanpäälle vain terveenä! Käsipesun ja sopivan etäisyyden säilyttäen voimme turvallisesti pitää nuorteniltoja.

HUOM!

Syyslomalla pe 16.10. ei ole nuorteniltaa.

Marraskuun 13.päivä ei ole nuorteniltaa, sillä siloin olemme toivoaksemme Maata näkyvissä -festareilla.

Marraskuun 27.päivä vietämme nuortenillan ohjelmaosuudessa ehtoollishetken.

Marraskuun

Syksyllä mennäään taas maatanäkyvissä -festareille Turkuun!

Lisätietoja tulevasta ohjelmasta löydät täältä: http://www.maatanakyvissa.fi

Viime syksyn 2019 reissua voit fiilistellä alla oleva videon kautta.

YouTube-video

Myöhemmin löydät täältä  lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet vesilahden seurakunnan  pesu reissuun tai la päiväreissuun.

nuortenillan nuorisoa

Nuorisotyönohjaaja

Merja on seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka opettaa Raamattua, rukoilee ja puuhailee koululaisten ja nuorten kanssa.  Merjan löytää varmimmin perjantai-iltaisin nuortenillasta tai riparitapaamisista.

Vuoden erikoistapahtumia ovat kymppisynttärit  ja retket Tubeconiin ja MNF:ään.