Vesilahden seurakunnan logo ja motto: arjessa ja pyhässä.

Nuorille

Seurakuntaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Seurakunta olemme me. Seurakunnan nuorisotyö on rippikouluikäluokan ja sitä vanhempien parissa tehtävää kristillistä kasvatustyötä. Tavoitteena on luoda nuorille tila ja mahdollisuus kasvaa uskossaan rippikoulun jälkeen sekä auttaa nuoria löytämään oma paikkansa seurakunnasta.

Nuortenillat

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa sinut mukaan seurakunnan nuorten toimintaan! 7.luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita nuorteniltoihin. Nuortenillat pidetään kesän 2020 ajan kunnan nuorisotila Nurkalla.

Klo 17.00 aukeavat ovet iltapalan merkeissä ja ohjelmaosuus on 18.30-19.00 (ja tästä osuudesta rippikoululaiset saavat merkintänsä), ilta jatkuu vapaan yhdessäolon merkeissä 21.00 asti.

HUOM!

Normaali  kevätkauden nuorteniltatoiminta on tauolla Koronavavirusepidemian vuoksi. Nuortentoiminta on siirtynyt verkkoon. Olet tervetullut nuorteniltaan perjantaina klo 18 alkaen. Pääset etälivetriimaukseen joko täältä seurakunnan koronastriimaussivulta tai menemällä suoraan seurakunnan youtube-kanavalle tästä linkistä.

Syksyllä mennäään taas maatanäkyvissä -festareille Turkuun!

Lisätietoja tulevasta ohjelmasta löydät täältä: http://www.maatanakyvissa.fi

Viime syksyn 2019 reissua voit fiilistellä alla oleva videon kautta.

YouTube-video

Myöhemmin löydät täältä  lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet vesilahden seurakunnan  pesu reissuun tai la päiväreissuun.

nuortenillan nuorisoa
Nuorisotyönohjaaja

Merja on seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka opettaa Raamattua, rukoilee ja puuhailee koululaisten ja nuorten kanssa.  Merjan löytää varmimmin perjantai-iltaisin nuortenillasta tai riparitapaamisista.

Vuoden erikoistapahtumia ovat kymppisynttärit  ja retket Tubeconiin ja MNF:ään.