Vesilahden seurakunnan logo ja motto: arjessa ja pyhässä.

Nuorille

Seurakuntaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Seurakunta olemme me. Seurakunnan nuorisotyö on rippikouluikäluokan ja sitä vanhempien parissa tehtävää kristillistä kasvatustyötä. Tavoitteena on luoda nuorille tila ja mahdollisuus kasvaa uskossaan rippikoulun jälkeen sekä auttaa nuoria löytämään oma paikkansa seurakunnasta.

NUVA eli Nuorten vaikuttajaryhmä. 

1.7.2023 voimaan tulleen uuden kirkkolain myötä tulee myös Vesilahden seurakuntaan perustaa nuorten vaikuttajaryhmä. Vaikuttajaryhmän tarkoituksena on, että nuoret voisivat yhä vahvemmin olla mukana seurakunnassa tapahtuvassa suunnittelussa, toteutuksessa ja päätöksenteossa. Nuorten vaikuttajaryhmä edustaa Vesilahden nuoria seurakunnassa tapahtuvassa päätöksenteossa, ja viestii päätöksistä sekä edistää vuoropuhelua päättäjien ja nuorten välillä. 

NUVA-ryhmään voi tulla mukaan Vesilahden seurakunnan jäsen, joka on konfirmoitu ja alle 29-vuotias. Ilmoittautumislinkin löydät sivun yläosasta. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

 

Nuortenillat

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa sinut mukaan seurakunnan nuorten toimintaan! 7.luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita nuorteniltoihin. Nuortenillat starttaavat syksyllä 2023 15.9. seurakunnan omissa tiloissa, seurakuntatalolla vasta remontoidussa nuoriso-/kerhotilassa, joka saa uuden virallisen nimensä syksyn aikana. Nuorisotila sijaitsee seurakuntatalon takana olevan valkoisessa rivitalossa.

Klo 17.00 aukeavat ovet iltapalan merkeissä ja ohjelmaosuus on 18.30-19.30 (ja tästä osuudesta rippikoululaiset saavat merkintänsä), ilta jatkuu vapaan yhdessäolon merkeissä 21.30 asti. 

Tulethan paikanpäälle vain terveenä! Muistetaan myös hyvä käsihygienia!

 

HUOM!

Syyskaudella 2023

Ensimmäistä nuorteniltaa vietetään seurakuntatalolla uudessa kerhotilassa 15.9.2023 klo 17-21.30. Nähdään silloin !

Nuorteniltoja ei ole syyslomalla eli 20.10. eikä Maata näkyvissä -festareiden viikonloppuna eli 17.11.

Syksyn viimeinen nuortenilta on 8.12.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan! 

 

Syksyllä mennään taas maatanäkyvissä -festareille Turkuun!

 

Lisätietoja tulevasta ohjelmasta löydät täältä: http://www.maatanakyvissa.fi

Aiempia festareita voit fiilistellä alla oleva videon kautta.

 

YouTube-video

Sivun alusta löydät linkin, josta pääset ilmoittautumaan mukaan festarireissuun!

nuortenillan nuorisoa

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori, virkavapaalla 17.8.2024 asti.

 

Olen rippikoulun työalavastaava ja kasvatuksen seurakuntapastori. Pidän perhekerhoa Narvassa. Minua siis näkee melkein kaikessa rippikouluun liittyvässä, monissa perheiden jutuissa ja nuorten illoissakin olen säännöllisesti paikalla.

Lapsena olin sitä mieltä, että Vesilahdessa paistaa aina aurinko. Nyt myöhemmin olen huomannut, että näin ei ihan aina ole. Vesilahdessa on hyvä olla. Sukuni on Niemenkylästä ja muun muassa Narvan markkinoilla olen ollut ihan pikkutytöstä lähtien. Asun perheeni kanssa Akaan Kylmäkoskella, pidämme siellä lypsykarjaa.

Tykkään leireillä ja pidän yhteisestä tekemisestä. Olen hyvä lukemaan satuja ja leikkimään legoilla, toki papin työt sujuvat luontevasti. Onneksi näissä kaikissa asioissa Jumala on mukana!

Nuorisotyönohjaaja, opintovapaalla 1.9.2022 - 31.12.2023

Merja on seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka opettaa Raamattua, rukoilee ja puuhailee koululaisten ja nuorten kanssa.  Merjan löytää varmimmin perjantai-iltaisin nuortenillasta tai riparitapaamisista.

 

Vuoden erikoistapahtumia ovat kymppisynttärit  ja retket Tubeconiin ja MNF:ään.