Toimistonhoitaja

Olen Eija ja työskentelen Vesilahden pappilassa toimistonhoitajana. Olen usein ensimmäinen työntekijä, jonka kohtaat tullessasi pappilaan tai soittaessasi seurakuntaan.

Päätehtäväni on erilaisten virkatodistusten ja sukuselvitysten laatiminen sekä jäsenrekisterin ylläpito. Toimin kirkkovaltuuston ja -neuvoston sihteerinä. Työhöni kuuluu myös avustavat taloushallinnon tehtävät.

Asiakaspalvelu on minulle mieluinen ja tärkeä tehtävä. Pyrin siihen, että asiakas saa aina  nopeasti  tarvittavan palvelun  ja informaation asioidensa eteenpäin viemiseksi. Tavoitteenani on, että asiakkaalle jää miellyttävä kokemus seurakunnasta.

Kirkkoherra

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!