ehdokaslista

Seurakuntavaaleissa 18.11.2018 valitaan Vesilahden seurakunnan kirkkovaltuustoon 15 jäsentä tulevalle nelivuoitiskaudelle 2019 - 2022.

Minkälainen on sinun kirkkoni? Minkälainen toivoisit sen olevan? Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä? Mihin suuntaan toivoisit kirkon menevän tulevaisuudessa? Seurakuntavaalit 2018 järjestetään  teemalla #minun kirkkoni.

Kirkko merkitsee meille kaikille eri asioita ja siksi se on meidän kaikkien kirkko. Yhdessä valitsemamme päättäjät ohjaavat kirkon suuntaa tulevaisuudessa. Vaaleissa äänestetään kirkon ja sen 400 seurakunnan tulevaisuudesta.

Mitä kirkko sinulle merkitsee, mitä se voisi merkitä ja mihin suuntaan sinä haluaisit kirkkoa ohjata? Asettumalla ehdokkaaksi omassa seurakunnassasi ja äänestämällä voit vaikuttaa. Äänestää voivat kaikki seurakunnan 16 vuotta täyttäneet jäsenet.

Kirkkoherra

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!