Kirkkoherranvirasto palvelee

Tervetuloa asioimaan Vesilahden seurakunnan kirkkoherranvirastoon. Virasto sijaitsee vanhassa idyllisessä pappilassa osoitteessa Pappilantie 1.

Kirkkoherranvirastosta saa infoa seurakunnan eri  työmuotojen toiminnoista ja tapahtumista. Soittele, lähetä sähköpostia tai piipahda pappilassa. Kasteesta, vihkimisestä ja hautaukseen liittyvistä asioista sovittaessa ota yhteyttä virastoon. Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan kirkkoherranvirastosta tavallisimmin joko puhelimitse tai netin kautta.

Seurakunnan tiloja vuokrataan perhejuhliin sekä erilaisiin tilaisuuksiin. Kastejuhlasta seurakuntatalolla ei peritä vuokraa, ainoastaanpöytäliinoista laskutetaan hinnaston mukaisesti. Tilavaraukset virastosta.

Täältä voit  ostaa myös oman seurakunnan adresseja diakoniatyön hyväksi sekä  kässäkerhon ja vapaaehtoisten  askartelemia käsitöitä ja koruja lähetyksen hyväksi.

vesilahden seurakunnan ehtoollispikareiden lähikuva.

Yhteystietojen pikasilmäys

Mikäli tarvitset pikasilmäyksen Vesilahden seurakunnan tiloihin työntekijöihin, löydät sen oheisesta tulostettavaksikin sopivasta pdf:stä.

Kooste yhteystedoista

Toimistonhoitaja

Olen Eija ja työskentelen Vesilahden pappilassa toimistonhoitajana. Olen usein ensimmäinen työntekijä, jonka kohtaat tullessasi pappilaan tai soittaessasi seurakuntaan.

Päätehtäväni on erilaisten virkatodistusten ja sukuselvitysten laatiminen sekä jäsenrekisterin ylläpito. Toimin kirkkovaltuuston ja -neuvoston sihteerinä. Työhöni kuuluu myös avustavat taloushallinnon tehtävät.

Asiakaspalvelu on minulle mieluinen ja tärkeä tehtävä. Pyrin siihen, että asiakas saa aina  nopeasti  tarvittavan palvelun  ja informaation asioidensa eteenpäin viemiseksi. Tavoitteenani on, että asiakkaalle jää miellyttävä kokemus seurakunnasta.