Pappilantie 1, 37470 Vesilahti

Vesilahden Pappila on valmistunut vuonna 1871. Pappila tuli oletettavasti nykyiselle alueelle jo 1500-luvun lopulla. Alunperin pappila on ollut lähempänä järveä; paikalla on  edelleen nähtävissä kellari ja rakennusten kivijalkoja. Tämä maatilapappila paloi vuonna 1868, ja palossa tuhoutui erittäin arvokasta kirkollista materiaalia, mm. kirkonkirjoja.

Nykyinen Pappila on rakennettu edelleen vanhaan maatilapappilan tyyliin. Rakennuksia on ehostettu, ja ympäristö on pyritty pitämään pappilan rakennustyylille sopivana. Päärakennus on kooltaan niin suuri, että siinä on ollut kirkkoherran asunto ja kirkkoherranvirasto. Nykyään kirkkoherranviraston lisäksi Pappila toimii työtiloina sekä päiväkerhojen ja muun seurakunnallisen toiminnan kokoontumistiloina.

Pappilantie 1, 37470 Vesilahti

KirkkoHarrin puistojumppa pappilan pihassa

KirkkoHarrin kesäinen puistojumppa naisille ja miehille

Pappilantie 1, 37470 Vesilahti

Kesäperhekerho

Kesäperhekerho on perheiden omatoimikerho omin eväin Pappilassa ja sen pihapiirissä.