Vesilahden seurakunnan logo ja motto: arjessa ja pyhässä.

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5 -vuotiaille lapsille ja se kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Pappilassa.  Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, syödään eväitä ja opetellaan toimimaan ryhmässä. Toimintaa ohjaa kiirettömyys, luovuus, yksilöllisyys ja lapsen kokonaisvaltainen kasvu, kehitys ja oppiminen. Hartaushetkessä lauletaan, opetellaan hiljentymistä ja rauhoittumista, ihmetellään yhdessä elämän pieniä ja suuria asioita sekä tutustutaan Raamattuun ja muihin kristillisen perinteen asioihin.

Päiväkerho on kasteopetusta. Se tarkoittaa, että opettelemme yhdessä elämään ja kasvamaan siinä uskossa, jonka lapsi on kasteen kautta lahjaksi saanut. Päiväkerhoon saa kuitenkin tulla sellainenkin lapsi, joka ei ole seurakuntamme jäsen tai jota ei ole kastettu.
Päiväkerhojen ajaksi saattajat voivat halutessaan jäädä "vanhempainparkkiin" Pappilan keittiöön tai osallistua päiväkerhoon lasten mukana. Omat eväät, sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle.

3-vuotiaat voivat aloittaa kerhon kolme vuotta täytettyään, myös kesken toimintakauden.
Päiväkerhomaksu on 30 e/kausi. Kesken kauden kerhon aloittavat maksavat koko kauden hinnan.

Päiväkerhomaksuun voi hakea vapautusta kirkkoherra Harri Henttiseltä.

Tiedustelut, vapaat päiväkerhopaikat: Tiina Hiltunen

Päiväkerholaisia kuuntelemassa hartautta.
Perhediakoni

Tiinan esittelyteksti

Diakoni

Minna on diakoni ja RE-sielunhoitoterapeutti. Minnan tavoittaa olopäiviltä, Topi-ryhmän kanssa touhuamasta sekä Pappilasta kerhoista. Minna hoitaa myös diakonia-avustuksia, on kriisityössä mukana sekä tekee kotikäyntejä. Jos tarvitset apua tai tukea elämän eri haasteissa, niin ota rohkeasti yhteyttä Minnaan.