Kaste - Konfirmaatio - Keskusteluapu - Avioliittoon vihkiminen - Avioliiton siunaaminen - Hautaan siunaaminen - Kodin siunaaminen

Kun sinua tai perhettäsi kohtaa iloa tai surua, tai kun kaipaat keskusteluapua tai yksityisen ehtoollisen, olethan yhteydessä joko suoraan pappeihin tai kysyt heitä kirkkoherranvirastosta.

Harrin tavoitat parhaiten kirkkoherranvirastosta, Pappilasta, Pappilantie 1

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!

Olen virkavapaalla ja sijaiseni on Varpu Miettunen.

Olen rippikoulun työalavastaava ja kasvatuksen seurakuntapastori. Minua siis näkee melkein kaikessa rippikouluun liittyvässä ja nuorten illoissakin säännöllisesti olen paikalla.

Lapsena olin sitä mieltä, että Vesilahdessa paistaa aina aurinko. Nyt myöhemmin olen huomannut, että näin ei ihan aina ole. Hyvä Vesilahdessa on kuitenkin olla. Sukuni on täältä Niemenkylästä ja muun muassa Narvan markkinoilla olen ollut ihan pikkutytöstä lähtien. Asun perheeni kanssa Akaan Kylmäkoskella, pidämme siellä lypsykarjatilaa.

Tykkään leireillä ja pidän yhteisestä tekemisestä. Olen hyvä lukemaan satuja ja leikkimään legoilla, toki papin työt sujuvat luontevasti. Onneksi näissä kaikissa asioissa Jumala on mukana!

Pappila

Olen Vesilahden uusi pappi ja Kaisan sijainen. Vastuualueeni on rippikoulutyö, mutta haluan olla tukenasi kaikenlaisissa elämän vaiheissa! Kanssani voi jutella Jumalan todellisuudesta, arkisista asioista tai mistä tahansa siltä väliltä.

Asun Tampereella, ja ajelen sieltä aina hyvillä mielin kauniiseen Vesilahteen.