Lapset täyttämässä puuhakirjoja.

Koululaiset ovat tärkeitä!

Vesilahden seurakunta kuuluu kuntaan, jonka jäsenistä 27% on alle 18-vuotiaita. Vuonna 2016 Vesilahdessa asui 1214 lasta tai nuorta. Seurakunta tapaa nuoria koulussa, retkillä ja leiripäivissä.

Perinteiseksi muodostuneet lasten leiripäivät pappilassa kokoavat koulun alkua edeltäviin päiviin mukavasti koulurytmiin totuttelevia alakouluikäisiä. Tubecon-retkelle lähtijät ovat keskimäärin 10-vuotiaita ja heidän vanhempiaan. Kymppivuotialle seurakunta järjestää myös yhteissynttärit joulukuussa!

Tänä keväänä ensimmäistä kertaa järjestettu kirkkoyö antoi unirauhan kirkossa 40 nukkujalle.

Seurakunnan kerhoja ei tänä lukuvuonna valitettavasti ole. Jos sinusta olisi kerhonohjaajaksi, otathan yhteyttä!

Ma 5.8. - ke 7.8. ovat koululaisten leiripäivät Pappilassa. Tarjolla on kesäpuuhaa, raamatunkertomusta ja hyvää ruokaa. Hinta 10e/päivä. Voi ilmoittautua vain yhteen päivään tai kaikkiin kolmeen päivään.  Paikalle voi tulla jo ennen kahdeksaa, mutta virallinen leiripäivä kestää 9.30 – 17.

Keskiviikkoiltana 8.8. klo 18 on syksyn aloituskirkko. Sinne ocat erityisesti tervetulleita esikoulun tai ekaluokan aloittavat. Kaikenikäiset syksyn aloittajat saavat myös siunauksen arjen alkamisen tueksi. Kirkkohetken jälkeen iltapalaa seurakuntatalolla.

Lauantaina 17.8. teemme jo perinteiseksi muodostuneen reissun Tubeconiin Helsinkiin. Liput on jo ostettu ja bussi varattu. Reissun hinta on 35e, joka sisältää bussimatkan ja lipun tapahtumaan. Reissun tarkemmat kellonajat varmistuvan myöhemmin tapahtuman ohjelman tarkentuessa. Viime vuonna Lähdemme Vesilahden kirkon pihasta (osoite on Rautialantie 208) lauantaina 18.8. klo 9.30 ja palaamme samaan paikkaan n. klo

20.15. Alle 10v vain yhdessä aikuisen kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Merjalle merja.viljanen@evl.fi tai 040 8049111. Mainitse ilmoittautuessasi nimesi, ikäsi ja puhnro, jolla saan sinuun yhteyden.

tubecon-tapahtuman logo ja teema 2019: tulevaisuus.
Tubecon-tapahtumaan teemme retken myös tänä vuonna 17.8.
Nuorisotyönohjaaja

Merja on seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka opettaa Raamattua, rukoilee ja puuhailee koululaisten ja nuorten kanssa.  Merjan löytää varmimmin perjantai-iltaisin nuortenillasta tai riparitapaamisista.

Vuoden erikoistapahtumia ovat kymppisynttärit  ja retket Tubeconiin ja MNF:ään.