Lapset täyttämässä puuhakirjoja.

Koululaiset ovat tärkeitä!

Vesilahden seurakunta kuuluu kuntaan, jonka jäsenistä 27% on alle 18-vuotiaita. Vuonna 2016 Vesilahdessa asui 1214 lasta tai nuorta. Seurakunta tapaa nuoria koulussa, retkillä ja leiripäivissä.

Perinteiseksi muodostuneet lasten leiripäivät pappilassa kokoavat koulun alkua edeltäviin päiviin mukavasti koulurytmiin totuttelevia alakouluikäisiä. Tubecon-retkelle lähtijät ovat keskimäärin 10-vuotiaita ja heidän vanhempiaan. Kymppivuotialle seurakunta järjestää myös yhteissynttärit joulukuussa!

Tänä keväänä ensimmäistä kertaa järjestettu kirkkoyö antoi unirauhan kirkossa 40 nukkujalle.

Seurakunnan kerhoja ei tänä lukuvuonna valitettavasti ole. Jos sinusta olisi kerhonohjaajaksi, otathan yhteyttä!

tubecon- tapahtuman mainoslogo
Jo usean vuoden ajan seurakunta on järjestänyt bussimatkan Tubecon-tapahtumaan Helsinkiin.
Nuorisotyönohjaaja

Merja on seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka opettaa Raamattua, rukoilee ja puuhailee koululaisten ja nuorten kanssa.  Merjan löytää varmimmin perjantai-iltaisin nuortenillasta tai riparitapaamisista.

Vuoden erikoistapahtumia ovat kymppisynttärit  ja retket Tubeconiin ja MNF:ään.