Vesilahden seurakunnan logo ja motto: arjessa ja pyhässä.

Koululaiset ovat tärkeitä!

HUOM!

Oletko koskaan pohtinut, miltä tuntuisi nukkua yö kirkossa? Nyt sitä pääsee testaamaan, sillä Vesilahden seurakunta järjestää syyslomalla 20.-21.10.2022 Yökirkon 1-6-luokkalaisille.

Luvassa on spesiaali leiripäivä, joka huipentuu yöhön kirkossa. Ohjelmassa on mm. pelejä, leikkejä ja askartelua. Päivän aikana ruokailemme ja touhuamme kirkossa sekä seurakuntatalolla, ja päivän lopuksi majoitumme ja nukumme yön kirkossa.

Leiripäivä alkaa 20.10. klo 9 ja päättyy 21.10. klo 9 Vesilahden kirkossa.

Lisätietoja voit kysellä vs. nuorisotyönohjaaja Sari Myllymäeltä p. 040 804 9111 tai sähköpostitse sari.myllymaki@evl.fi.

Ilmoittaudu ajoissa, sillä paikkoja leiripäivään on rajoitetusti.

Ilmoittautuminen päättyy 16.10.2022.

Ilmoittautua voit ylläolevan linkin kautta.

Vesilahden seurakunta kuuluu kuntaan, jonka jäsenistä 27% on alle 18-vuotiaita. Vuonna 2016 Vesilahdessa asui 1214 lasta tai nuorta. Seurakunta tapaa nuoria koulussa, retkillä ja leiripäivissä.

Perinteiseksi muodostuneet lasten leiripäivät pappilassa kokoavat koulun alkua edeltäviin päiviin mukavasti koulurytmiin totuttelevia alakouluikäisiä. Tubecon-retkelle lähtijät ovat keskimäärin 10-vuotiaita ja heidän vanhempiaan. Kymppivuotialle seurakunta järjestää myös yhteissynttärit joulukuussa!

Keväällä 2019 ensimmäistä kertaa järjestettu kirkkoyö antoi unirauhan kirkossa 40 nukkujalle.

Seurakunnan kerhoja ei tänä lukuvuonna valitettavasti ole. Jos sinusta olisi kerhonohjaajaksi, otathan yhteyttä!

tubecon-tapahtuman logo ja teema 2019: tulevaisuus.
Tubecon-tapahtumaan teimme retken myös viime vuonna 2019.