Vesilahden seurakunnan lähetysvastuu

Vesilahden seurakunta on halunnut osallistua Viron kirkon tukemisen. Sitä hoitavat Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen työntekijät.

Inkerin kirkkoon ja Japaniin suuntautuvissa lähetysmatkoissa olemme mukana Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta.

Lisäksi osallistumme tamilinkielisten radio-ohjelmien tuottamiseen Medialähetys Sanansaattajien kautta.

Näistä kaikista löydät lisätietoja allaolevien kirjeiden ja verkkosivujen kautta.

Tuoreita kuulumisiä lähetyskentältä

Päivi ja Martti Poukka kirjoittavat Japanista:

2022 alkuvuoden kirje (aukeaa linkistä uuteen ikkunaan)

2021 kesäkuun kirjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä (aukeaa linkistä uuteen ikkunaan)

2021 maaliskuun kirjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä (aukeaa linkistä  uuteen ikkunaan)

Pasi Hujanen kirjoittaa Inkerin kirkosta:

2022 huhtikuun kirje (aukeaa linkistä uuteen ikkunaan)

2021 elokuun kirjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä (aukeaa linkistä uuteen ikkunaan)

2021 toukokuun kirjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä (aukeaa linkistä uuteen ikkunaan)

Terveisiä Viron kirkon työstä:

2022 Kirsti Malmin tammikuun kirje (aukeaa linkistä uuteen ikkunaan)