lasten ädet etsivät helmiä korista.

VESILAHDEN SEURAKUNNAN LAPSI- JA PERHETYÖN KERHOT SYKSYLLÄ 2019

PÄIVÄKERHO (vko 36 ->)

kokoontuu tiistaisin Pappilassa

klo 9.30-12 (3-5 -vuotiaat)

Ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostia.

AVOIMET PERHEKERHOT (vko 36 ->)

Tostaisin klo 9.30-12 Pappilassa.

Perjantaisin (parittomat viikot) klo 9-12 Narvan kyläkirkossa.

Tiedustelut (päiväkerhot & perhekerhot): Inka Valtamo

AVOIN VARHAISKASVATUS VESILAHDESSA (VKO 34 ->)

Yhteistyössä Vesilahden kunnan varhaiskasvatus, Vesilahden seurakunta ja Vesilahden MLL.

Perjantai (parillliset viikot) Peuraniityn päiväkoti klo 9-12.

Perjantai (parittomat viikot) Peiponpellon päiväkoti klo 9-12.

Tiedustelut (avoin varhaiskasvatus):

Pirjo Honkanen/varhaiskasvatus,

Harri Henttinen/seurakunta

Muutokset ovat mahdollisia, seuraa ilmoitteluamme.

Päiväkerhosta kerrotaan lisää täällä: https://www.vesilahdenseurakunta.fi/lapsille-ja-lapsiperheille/paivakerhot

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Vesilahden seurakunnassa tehtävä perhetyö on lapsen ja perheen laaja-alaista hyvinvointia tukevaa toimintaa. Jumalan rakkaus ja kristillinen ihmiskäsitys ovat kaiken toimintamme perustana. Lapsilähtöisyys, mahdollisuus leikkiin, kiireettömyys ja luovuus ja ovat tärkeässä osassa kerhoissa ja tapahtumissa.

Me Vesilahden seurakunnassa haluamme mahdollistaa sen, että lapsi ja hänen perheensä löytävät oman paikkansa seurakunnassa. Tervetuloa mukaan kirkkoon, kerhoihin ja tapahtumiin juuri sellaisina kuin olette. Haluamme olla lasten ja perheiden tukena sekä arjen asioissa että uskon kysymyksissä, ihan kaikessa elämään kuuluvissa asioissa.

Perhetyön arjessa tärkeimmät työmuodot ovat viikottain kokoontuvat päivä- & perhekerhot.

Perhejumalanpalvelukset on suunniteltu sekä kestoltaan että rakenteeltaan sellaisiksi, että perheen kaikenikäiset jäsenet jaksavat olla niissä mukana.

Perhetyö järjestää tapahtumia pitkin vuotta sekä 4-vuotissynttärit (la 16.11.2019 klo 14-16 Vesilahden srk-talolla) kaikille saman vuoden aikana neljä vuotta täyttäville lapsille.

Vesilahden seurakunnan lapsi-, perhe- & diakoniatyö löytyy SoMesta:

Facebookista
Instagramista

Vesilahden seurakunta löytyy myös Twitteristä.

Pojat rakentelevat legoilla päiväkerhossa.