Vesilahden seurakunnan logo ja motto: arjessa ja pyhässä.

Tervetuloa mukaan Vesilahden seurakunnan toimintaan lapsiperheille!

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikillea voimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joista löydät juttu- ja leikkiseuraa. Leikkiminen, yhdessäolo ja hartaushetki ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla. Jokaiselle kerhokerralle on myös ohjelmaa, kuten askartelu, muskarituokio tai vaikkapa leivontaa. Ohjelma on sellaista, että siinä voi vapaasti olla mukana lapsen ikätasoon sopivalla tavalla. Perhekerhoissa on tarjolla myös välipalaa. Perhekerhoon kannattaa ottaa mukaan sisätossut ja mukavat ja sotkunkestävät vaatteet. Perhekerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Iltaperhekerho kokoontuu kerran kuussa syksyllä 2023. Seuraavat kokoontumiset ovat 27.10. Pappilassa klo 17-19 ja 24.11. klo 17-19 seurakuntatalolla. Iltaperhekerhossa on yhteistä tekemistä, vapaata leikkiä ja jutustelua, iltapalaa ja yhteinen iltahetki. Olet tervetullut osallistumaan iltaperhekerhoon oman aikataulusi mukaan.

Päiväkerhot ovat tauolla kevääseen 2024 saakka. Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5-vuotiaille lapsille ja se kokoontuu kerran viikossa. Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, syödään eväitä ja opetellaan toimimaan ryhmässä.

Lisäksi pyrimme järjestämään läpi kirkkovuoden useampia jumalanpalveluksia, joissa erityisellä tavalla huomioidaan lapset ja perheet.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan! Lisätietoja saat Sarilta p. 040 511 2444.