lasten ädet etsivät helmiä korista.

Vesilahden seurakunnassa tehtävä perhetyö on lapsen ja perheen laaja-alaista hyvinvointia tukevaa toimintaa. Jumalan rakkaus ja kristillinen ihmiskäsitys ovat kaiken toimintamme perustana. Lapsilähtöisyys, mahdollisuus leikkiin, kiireettömyys ja luovuus ja ovat tärkeässä osassa kerhoissa ja tapahtumissa.

Me Vesilahden seurakunnassa haluamme mahdollistaa sen, että lapsi ja hänen perheensä löytävät oman paikkansa seurakunnassa. Tervetuloa mukaan kirkkoon, kerhoihin ja tapahtumiin juuri sellaisina kuin olette. Haluamme olla lasten ja perheiden tukena sekä arjen asioissa että uskon kysymyksissä, ihan kaikessa elämään kuuluvissa asioissa.

Perhetyön arjessa tärkeimmät työmuodot ovat viikottain kokoontuvat päivä- & perhekerhot.

Perhejumalanpalvelukset on suunniteltu sekä kestoltaan että rakenteeltaan sellaisiksi, että perheen kaikenikäiset jäsenet jaksavat olla niissä mukana.

Perhetyö järjestää tapahtumia pitkin vuotta sekä 4-vuotissynttärit (la 17.11.2018 klo 14-16 Vesilahden srk-talolla) kaikille saman vuoden aikana neljä vuotta täyttäville lapsille.

Vesilahden seurakunnan lapsi-, perhe- & diakoniatyö löytyy SoMesta:

Facebookista
Instagramista

Pojat rakentelevat legoilla päiväkerhossa.
Vs. perhediakoni

Inka on diakoni, joka toimii osa-aikaisena vs. perhediakonian viranhaltijana. Inka touhuaa  päivä- ja perhekerhoissa, omaishoitajakerhossa ja torstaikahveilla. Inka osallistuu erilaisiin tapahtumiin ja toteuttaa myös erilaisia projekteja talkoiden ja kierrätyksen merkeissä.