lasten ädet etsivät helmiä korista.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen on alkanut!

Päiväkerhoryhmä 3-5 -vuotiaille lapsille syksyllä 2019 - keväällä 2020

kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Vesilahden Pappilassa:

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin on tehtävä 31.6. mennessä ilmoittamalla kirkkoherranvirastoon joko paikanpäällä (Pappilantie 1, 37470 VESILAHTI) tai sähköpostilla (vesilahden.kirkkoherranvirasto@evl.fi) seuraavat tiedot:

-lapsen nimi ja syntymäaika, huoltajan/huoltajien nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero.

Seurakunta vahvistaa päiväkerhopaikan saamisen erillisellä ilmoituksella.

Päiväkerho alkaa viikolla viikolla 36.

Kerhomaksu on 60 €. Laskutamme joulukuussa 30 € ja toukokuussa 30 €. Kesken kauden aloittaneilta/lopettaneilta laskutetaan koko kausimaksu. Kerhomaksuun voi hakea vapautusta kirkkoherra Harri Henttiseltä (harri.henttinen@evl.fi).

Päiväkerhoryhmä muodostetaan, jos siihen löytyyy tarpeeksi ilmoittautuneita. Jos ilmoittautuneita on runsaasti, niin tiistai-iltapäivään muodostetaan toinen ryhmä. Muutoksista ollaan yhteydessä kerhoihin ilmoittautuneisiin. Päiväkerhon voi aloittaa 3 vuotta täyttänyt lapsi ja kerhon voi aloittaa myös kesken toimintakauden.

Päiväkerhosta kerrotaan lisää täällä: https://www.vesilahdenseurakunta.fi/lapsille-ja-lapsiperheille/paivakerhot

Lisätietoja: Kirkkoherra Harri Henttinen

(harri.henttinen@evl.fi  p. 050 521 0327)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Vesilahden seurakunnassa tehtävä perhetyö on lapsen ja perheen laaja-alaista hyvinvointia tukevaa toimintaa. Jumalan rakkaus ja kristillinen ihmiskäsitys ovat kaiken toimintamme perustana. Lapsilähtöisyys, mahdollisuus leikkiin, kiireettömyys ja luovuus ja ovat tärkeässä osassa kerhoissa ja tapahtumissa.

Me Vesilahden seurakunnassa haluamme mahdollistaa sen, että lapsi ja hänen perheensä löytävät oman paikkansa seurakunnassa. Tervetuloa mukaan kirkkoon, kerhoihin ja tapahtumiin juuri sellaisina kuin olette. Haluamme olla lasten ja perheiden tukena sekä arjen asioissa että uskon kysymyksissä, ihan kaikessa elämään kuuluvissa asioissa.

Perhetyön arjessa tärkeimmät työmuodot ovat viikottain kokoontuvat päivä- & perhekerhot.

Perhejumalanpalvelukset on suunniteltu sekä kestoltaan että rakenteeltaan sellaisiksi, että perheen kaikenikäiset jäsenet jaksavat olla niissä mukana.

Perhetyö järjestää tapahtumia pitkin vuotta sekä 4-vuotissynttärit (la 16.11.2019 klo 14-16 Vesilahden srk-talolla) kaikille saman vuoden aikana neljä vuotta täyttäville lapsille.

Vesilahden seurakunnan lapsi-, perhe- & diakoniatyö löytyy SoMesta:

Facebookista
Instagramista

Vesilahden seurakunta löytyy myös Twitteristä.

Pojat rakentelevat legoilla päiväkerhossa.