Vesilahden seurakunnan logo ja motto: arjessa ja pyhässä.

Vesilahden seurakunnassa jumalanpalveluselämää toteutetaan vesilahtelaiseen tapaan moni-ilmeisesti. Jumalanpalveluksia pidetään tietenkin Vesilahden kirkossa ja Narvan kyläkirkossa. Jumalanpalveluksia pidetään myös muun muassa eri kodilla, Pappilassa ja kylien omissa kokoontumispaikoissa.

Kyläkirkolla Narvassa jumalanpalvelus pidetään kerran kuukaudessa ja monen pyhäpäivän ollessa peräkkäin jälkimmäisenä pyhänä.

Yhteistyötä jumalanpalveluksissa tehdään paikallisten yhdistysten ja kansalaisjärjestöjen kanssa.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!

Seurakuntapastori, virkavapaalla 17.8.2024 asti.

 

Olen rippikoulun työalavastaava ja kasvatuksen seurakuntapastori. Pidän perhekerhoa Narvassa. Minua siis näkee melkein kaikessa rippikouluun liittyvässä, monissa perheiden jutuissa ja nuorten illoissakin olen säännöllisesti paikalla.

Tykkään leireillä ja pidän yhteisestä tekemisestä. Olen hyvä lukemaan satuja ja leikkimään legoilla, toki papin työt sujuvat luontevasti. Onneksi näissä kaikissa asioissa Jumala on mukana!