Vesilahden seurakunnan logo ja motto: Arjessa ja pyhässä.

Perhekerhot

 

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa. Leikkiminen, yhdessäolo ja hartaushetki ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla, usein myös askarrellaan. Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Perhekerhoissa on tarjolla välipalaa. Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

 

Avoimet perhekerhot

  • Perjantaisin (lukuunottamatta 19.9.,10.10.,14.11. jolloin kokoonnumme tiistaisin) klo 9.30 -12 Narvan kyläkirkossa
  • Torstaisin klo 9.30-12  Pappilassa

Tiedustelut (päiväkerhot & perhekerhot): Sari Myllymäki 

 

Syksyn ohjelma

 

Pappilan perhekerho

 

To 14.9. Askartelua

To 21.9. Taidetuokio

To 28.9. Sämpylöiden leivontaa

To 5.10. Kukkien sidontaa

To 12.10. Satuhierontaa

To 26.10. Taidetuokio

To 2.11. Muskarituokio

To 9.11. Isänpäiväaskartelu

To 16.11. Toivekerta

To 23.11. Askartelua

To 30.11. Vierailijakirjastosta

To 7.12. Piparkakkujen leivontaa

 

Narvan perhekerho

 

Pe 15.9. Askartelua

Ti 19.9. Taidetuokio

Pe 29.9. Satuhierontaa

Pe 6.10 Kukkien sidontaa

Ti 10.10. Sämpylöiden leivontaa

Pe 27.10. Muskarituokio

Pe 3.11. Taidetuokio

Pe 10.11. Isänpäiväaskartelu

Ti 14.11. Toivekerta

Pe 24.11. Askartelua

Pe 1.12. Vierailija kirjastosta

Pe 8.12. Piparkakkujen leivontaa

Huom. ohjelmaan saattaa tulla muutoksia 

 

Avoin varhaiskasvatus 

Seurakunta on ollut mukana toteutamassa kunnan järjestämää avointa varhaiskasvatusta. Avoimen varhaiskasvatuksen osalta seurakunnan ja kunnan yhteistyön on tarkoitus jatkua keväällä 2024. Avointa varhaiskasvatusta järjestetään yhteistyössä Vesilahden kunnan varhaiskasvatuksen ja Vesilahden MLL:n kanssa.

Tiedustelut (avoin varhaiskasvatus): 
Henna Nenonen/ Vesilahden kunnan varhaiskasvatus, Sari Myllymäki/ Vesilahden seurakunta

 

 

Perhekerhossa maalattuja kiviä.

 

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori, virkavapaalla 17.8.2024 asti.

 

Olen rippikoulun työalavastaava ja kasvatuksen seurakuntapastori. Pidän perhekerhoa Narvassa. Minua siis näkee melkein kaikessa rippikouluun liittyvässä, monissa perheiden jutuissa ja nuorten illoissakin olen säännöllisesti paikalla.

Lapsena olin sitä mieltä, että Vesilahdessa paistaa aina aurinko. Nyt myöhemmin olen huomannut, että näin ei ihan aina ole. Vesilahdessa on hyvä olla. Sukuni on Niemenkylästä ja muun muassa Narvan markkinoilla olen ollut ihan pikkutytöstä lähtien. Asun perheeni kanssa Akaan Kylmäkoskella, pidämme siellä lypsykarjaa.

Tykkään leireillä ja pidän yhteisestä tekemisestä. Olen hyvä lukemaan satuja ja leikkimään legoilla, toki papin työt sujuvat luontevasti. Onneksi näissä kaikissa asioissa Jumala on mukana!

Diakoni

Minna on diakoni ja RE-sielunhoitoterapeutti. Minnan tavoittaa olopäiviltä, Topi-ryhmän kanssa touhuamasta sekä Pappilasta kerhoista. Minna hoitaa myös diakonia-avustuksia, on kriisityössä mukana sekä tekee kotikäyntejä. Jos tarvitset apua tai tukea elämän eri haasteissa, niin ota rohkeasti yhteyttä Minnaan.

Kirkkoherra

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!