Perhekerhoissa maalattuja kiviä.

Perhekerhot

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa. Leikkiminen, yhdessäolo, hartaushetki, kädentaidot ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla. Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Perhekerhoissa on tarjolla välipalaa (vapaaehtoinen maksu). Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

AVOIMET PERHEKERHOT

- Keskiviikkoisin klo 9-12 Narvan Kyläkirkossa

- Tostaisin klo 9.30-12 Pappilassa.

Tiedustelut (päiväkerhot & perhekerhot): Inka Valtamo

AVOIN VARHAISKASVATUS VESILAHDESSA (VKO 34 ->)

Perjantai (parillliset viikot) Peuraniityn päiväkoti klo 9-12

Perjantai (parittomat viikot) Peiponpellon päiväkoti klo 9-12

Yhteistyössä Vesilahden kunnan varhaiskasvatus, Vesilahden seurakunta ja Vesilahden MLL.

Tiedustelut (avoin varhaiskasvatus):

Pirjo Honkanen/varhaiskasvatus,

Harri Henttinen/seurakunta

Muutokset mahdollisia, seuraa ilmoitteluamme.

Perhekerhossa maalattuja kiviä.
vs. perhediakoni
37470 VESILAHTI

Inka on diakoni, joka toimii lasten ja perheiden kanssa päivä- ja perhekerhoissa Pappilassa ja Narvan Kyläkirkolla. Voit tavata Inkan myös Omaishoitajakerhossa, Torstaikahveilla tai erilaisissa tapahtumissa.

Diakoni

Minna on diakoni ja RE-sielunhoitoterapeutti. Minnan tavoittaa olopäiviltä, Topi-ryhmän kanssa touhuamasta sekä Pappilasta kerhoista. Minna hoitaa myös diakonia-avustuksia, on kriisityössä mukana sekä tekee kotikäyntejä. Jos tarvitset apua tai tukea elämän eri haasteissa, niin ota rohkeasti yhteyttä Minnaan.

Kirkkoherra

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!