Vesilahden seurakunnan logo ja motto: Arjessa ja pyhässä.

Perhekerhot

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa. Leikkiminen, yhdessäolo ja hartaushetki ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla, usein myös askarrellaan. Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Perhekerhoissa on tarjolla välipalaa. Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Tiedotamme perhekerhojen syksyn 2024 ohjelmasta elokuussa 2024.

Avoimet perhekerhot

Tiedustelut : Sari Myllymäki

Kesän 2024 OHJELMA

Huom. ohjelmaan saattaa tulla muutoksia

Avoin varhaiskasvatus

Seurakunta on ollut mukana toteutamassa kunnan järjestämää avointa varhaiskasvatusta. Avoimen varhaiskasvatuksen osalta seurakunnan ja kunnan yhteistyön on tarkoitus jatkua keväällä 2024. Avointa varhaiskasvatusta järjestetään yhteistyössä Vesilahden kunnan varhaiskasvatuksen ja Vesilahden MLL:n kanssa.

Tiedustelut (avoin varhaiskasvatus):
Henna Nenonen/ Vesilahden kunnan varhaiskasvatus, Sari Myllymäki/ Vesilahden seurakunta

Perhekerhossa maalattuja kiviä.