Vesilahden seurakunnasta apua ja tukea arkeen

Elämässä on usein tilanteita, jolloin tarvitsemme apua ja tukea. Seurakunnasta voit aina hakea apua eri elämäntilanteissa, tärkeintä on ettet jää yksin. Ota rohkeasti yhteyttä - seurakunta on olemassa meitä jokaista varten. Tarjoamme luottamuksellista keskusteluapua, sielunhoitoa ja tukea elämän eri taitekohdissa ja kriiseissä sekä yksinäisille että perheille.

Voit tavata diakoniatyöntekijöitä joko varaamalla vastaanottoajan tai Vesilahden seurakunnan tilaisuuksissa ja ryhmissä. Voit osallistua ryhmiin, joita on ikäihmisille, omaishoitajille, tai kun kaipaat tukea esimerkiksi raittiuteen, työttömyyteen ja mielenterveysasioihin. Tarvittaessa diakoniatyöntekijä tulee myös kotiisi.

Diakonia auttaa kaikkia vesilahtelaisia ihmisiä, myös kirkkoon kuulumattomia.

Minnan työpiste, diakoniatoimisto on seurakuntatalolla, Rautialantie 213

Minnan esittelyteksti

Diakonia-avustaja

työvapaalla

Helenan esittelyteksti

Perhediakoni

virkavapaalla

Tiinan esittelyteksti

Vs. perhediakoni

Inkan tavoitat parhaiten somesta @inkamaria66 , toiseksi parhaiten pappilasta.

Inka on diakoni, joka toimii osa-aikaisena vs. perhediakonian viranhaltijana. Inka touhuaa  päivä- ja perhekerhoissa, omaishoitajakerhossa ja torstaikahveilla. Inka osallistuu erilaisiin tapahtumiin ja toteuttaa myös erilaisia projekteja talkoiden ja kierrätyksen merkeissä.