Vesilahden seurakunnasta apua ja tukea arkeen

Elämässä on usein tilanteita, jolloin tarvitsemme apua ja tukea. Seurakunnasta voit aina hakea apua eri elämäntilanteissa, tärkeintä on ettet jää yksin. Ota rohkeasti yhteyttä - seurakunta on olemassa meitä jokaista varten. Tarjoamme luottamuksellista keskusteluapua, sielunhoitoa ja tukea elämän eri taitekohdissa ja kriiseissä sekä yksinäisille että perheille.

Voit tavata diakoniatyöntekijöitä joko varaamalla vastaanottoajan tai Vesilahden seurakunnan tilaisuuksissa ja ryhmissä. Voit osallistua ryhmiin, joita on ikäihmisille, omaishoitajille, tai kun kaipaat tukea esimerkiksi raittiuteen, työttömyyteen ja mielenterveysasioihin. Tarvittaessa diakoniatyöntekijä tulee myös kotiisi.

Diakonia auttaa kaikkia vesilahtelaisia ihmisiä, myös kirkkoon kuulumattomia.

Minnan työpiste, diakoniatoimisto on seurakuntatalolla, Rautialantie 213

Minna on diakoni ja RE-sielunhoitoterapeutti. Minnan tavoittaa olopäiviltä, Topi-ryhmän kanssa touhuamasta sekä Pappilasta kerhoista. Minna hoitaa myös diakonia-avustuksia, on kriisityössä mukana sekä tekee kotikäyntejä. Jos tarvitset apua tai tukea elämän eri haasteissa, niin ota rohkeasti yhteyttä Minnaan.

Diakonia-avustaja

työvapaalla