Vs. perhediakoni

Inka on diakoni, joka toimii osa-aikaisena vs. perhediakonian viranhaltijana. Inka touhuaa  päivä- ja perhekerhoissa, omaishoitajakerhossa ja torstaikahveilla. Inka osallistuu erilaisiin tapahtumiin ja toteuttaa myös erilaisia projekteja talkoiden ja kierrätyksen merkeissä.

Perhediakoni

Tiinan esittelyteksti

Diakonia-avustaja

Helenan esittelyteksti

Minnan työpiste, diakoniatoimisto on seurakuntatalolla, Rautialantie 213

Minnan esittelyteksti

Diakonia-avustaja

työvapaalla

Helenan esittelyteksti

Harrin tavoitat parhaiten kirkkoherranvirastosta, Pappilasta, Pappilantie 1

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!

Perhediakoni

virkavapaalla

Tiinan esittelyteksti

Emäntä-vahtimestari

Olen Päivi Hjelt,
seurakunnan emäntä-vahtimestari.
Keitän kahvit, laitan ruuat
välillä vähän siivoilen.
Kysyä voit mitä vaan,
autan jos vain osaan.

Hautausmaatyöntekijä

Erkin esittelyteksti

Toimistonhoitaja

EIjan tavoittaa Pappilasta, kirkkoherranvirastosta, Pappilantie 1

Olen Eija ja työskentelen Vesilahden pappilassa toimistonhoitajana. Olen usein ensimmäinen työntekijä, jonka kohtaat tullessasi pappilaan tai soittaessasi seurakuntaan.

Päätehtäväni on erilaisten virkatodistusten ja sukuselvitysten laatiminen sekä jäsenrekisterin ylläpito. Toimin kirkkovaltuuston ja -neuvoston sihteerinä. Työhöni kuuluu myös avustavat taloushallinnon tehtävät.

Asiakaspalvelu on minulle mieluinen ja tärkeä tehtävä. Pyrin siihen, että asiakas saa aina  nopeasti  tarvittavan palvelun  ja informaation asioidensa eteenpäin viemiseksi. Tavoitteenani on, että asiakkaalle jää miellyttävä kokemus seurakunnasta.

Seurakuntamestari

Päivin esittelyteksti

Soilan tavoitat parhaiten kirkkoherranvirastosta, Pappilasta, Pappilantie 1

Soila on seurakuntapastori, joka vastaa pääasiassa rippikouluasioista. Myös kaikenlaiset vapaaehtoiset ja lähetystyö ovat lähellä sydäntä ja kuuluvat työnkuvaan.

Satu Sointu-Siltanen on nimeni ja musiikki on työni.
Pianon ja urkujen ääressä soitan lauluja ja virsiä.
Kuoroja johdan ja laulatan.
Musiikilla parannamme maailman.

Kiinteistötyöntekijä

Olen Marita ja minulta sujuvat seurakunnassa keittiöhommien lisäksi myös kiinteistöjen siivoukset, suntion hommat ja kesäisin hautausmaan hoitaminen.

Vs. perhediakoni

Inkan tavoitat parhaiten somesta @inkamaria66 , toiseksi parhaiten pappilasta.

Nuorisotyönohjaaja

Merja on seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka opettaa Raamattua, rukoilee ja puuhailee koululaisten ja nuorten kanssa.  Merjan löytää varmimmin perjantai-iltaisin nuortenillasta tai riparitapaamisista.

Vuoden erikoistapahtumia ovat kymppisynttärit  ja retket Tubeconiin ja MNF:ään.