Vesilahden seurakunnasta apua ja tukea arkeen

Elämässä on usein tilanteita, jolloin tarvitsemme apua ja tukea. Seurakunnasta voit aina hakea apua eri elämäntilanteissa, tärkeintä on ettet jää yksin. Ota rohkeasti yhteyttä - seurakunta on olemassa meitä jokaista varten. Tarjoamme luottamuksellista keskusteluapua, sielunhoitoa ja tukea elämän eri taitekohdissa ja kriiseissä sekä yksinäisille että perheille.

Voit tavata diakoniatyöntekijöitä joko varaamalla vastaanottoajan tai Vesilahden seurakunnan tilaisuuksissa ja ryhmissä. Voit osallistua ryhmiin, joita on ikäihmisille, omaishoitajille, tai kun kaipaat tukea esimerkiksi raittiuteen, työttömyyteen ja mielenterveysasioihin. Tarvittaessa diakoniatyöntekijä tulee myös kotiisi.

Diakonia auttaa kaikkia vesilahtelaisia ihmisiä, myös kirkkoon kuulumattomia.

Diakonia- ja lähetystoimikunnan jäsenet 2021-2022

-      Valto Sorva (pj.)

-      Lahja Ali-Löytty

-      Kaija Sillanpää

-      Johanna Vuori

-      Niina Vartiamäki

-      Panu Bergius

-      Kari Lepola

-      Pirjo Tanni

-      Päivi Salonen

Harri  Henttinen, kirkkoherra

Minna Alajoki, diakoniatyöntekijä

Minna Alajoki

Minnan työpiste, diakoniatoimisto on seurakuntatalolla, Rautialantie 213

Minna on diakoni ja RE-sielunhoitoterapeutti. Minnan tavoittaa olopäiviltä, Topi-ryhmän kanssa touhuamasta sekä Pappilasta kerhoista. Minna hoitaa myös diakonia-avustuksia, on kriisityössä mukana sekä tekee kotikäyntejä. Jos tarvitset apua tai tukea elämän eri haasteissa, niin ota rohkeasti yhteyttä Minnaan.

Tiina Hiltunen

Perhediakoni (Osa-aikatyössä)

Teen työtä osa-aikaisesti ja työpäiviäni ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.

Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhojen ohjaaminen, sekä retkien ja erilaisten tapahtumien järjestäminen perheille. Olen seurakunnan työntekijänä myös avoimen varhaiskasvatuksen ryhmissä (Pikku-Peurat ja Pikku-Peipot), jotka kokoontuvat keskiviikkoisin vuoroin Narvassa ja Kirkonkylällä. Voit ottaa minuun yhteyttä missä tahansa elämääsi liittyvässä asiassa, joka mietityttää sinua. Tavataan, ja mietitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseen. Joskus auttaa jo se, että joku kuuntelee ja kuulee huolesi. Omat ajatukset selkiytyvät, kun ne saa ääneen puhua toiselle.