Narvan kyläkirkko

Ketolantie 4, 37370 Vesilahti

Narvan kyläkirkko

Narvan Kyläkirkko oli alkujaan Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen rakentama Rukoushuone, jonka Vesilahden seurakunta osti vuonna 2000. Talo valmistui vuonna 1960. Rakennusvaiheessa tontilta löytyi myöhäisrautakautinen kalmisto. Kyläkirkon alttaritauluna on seppä Karl Lindin 1900-luvun alussa takoma metallinen risti. Kellotorni on valmistunut vuonna 1984. Narvan Kyläkirkossa järjestetään seurakunnallisia tilaisuuksia, kuten raamattupiiri, ompeluseura, perhekerho ja partio. Jumalanpalvelus pidetään kerran kuukaudessa.

Narvan Kyläkirkkoa vuokrataan perhejuhlien järjestämistä varten. Kyläkirkkoon mahtuu noin 50 henkilöä. Se sijaitsee osoitteessa Ketolantie 4.

Ketolantie 4, 37370 Vesilahti

Perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Ketolantie 4, 37370 Vesilahti

Raamattupiiri

Raamattupiirissä kokoonume yhdessä tutkimaan Raamattua ja ymmärtämään Jumalan Sanaa yhdessä.