Vesilahden seurakunta vuokraa tiloja seurakunnan oman toiminnan ohella myös seurakuntalaisten omia tilaisuuksia varten. Tilavaraukset hoidetaan kirkkoherranviraston kautta.

Liitteessä on nähtävissä kirkkoneuvoston päättämät tilavuokraushinnat sekä niihin liityvät periaatteet.

Vesilahden seurakunnan tilojen vuokraaminen

Kirkkoherranviraston yhteystiedot

Minkä tilan vuokraamisesta olet kiinnostunut?

Milloin ja mihin tarkoitukseen tarvitsit tilaa? Voit tehdä alustavan kyselyn sähköpostitse. Tarkemmat yksityiskohdat saat paremmin selville soittamalla kirkkoherranvirastoon, p. 040 804 9108.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Sähköpostiosoite ei ole kelvollinen

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.