Uutislistaukseen

Kanttorin virka (taso C)

Vesilahden seurakunnan logo

Kanttoria etsitään Vesilahden seurakunnassa

Tehtävään sisältyvät kanttorin viran perustehtävät (KJ 6. luku §28).

Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä sitoutumista kirkkomusiikkityön perustyöhön eri-ikäisten parissa. Hakijalla tulee olla positiivinen asenne jumalanpalveluselämän ja kirkollisten toimitusten musiikilliseen suunnitteluun ja toteutukseen sekä kuorotoimintaan ja sen kehittämiseen. Hakija osallistuu myös rippikoulutyöhön. Ainakin perustaidot vaaditaan tietotekniikassa ja somessa.

Edellytämme C-kanttorin kirkon säädöskokoelman nro. 135 mukaista pätevyyttä. Valitun tulee olla konfirmoitu Suomen ev.-lut. kirkon jäsen. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 502 mukainen. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Käytössä on myös suorituslisäjärjestelmä. Virka täytetään mahdollisimman nopeasti.

Valitun on ennen palvelussuhteen alkamista esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavalle asetetaan kuuden kuukauden koeaika.

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun ja näytteisiin. Haastatteluihin kutsutaan erikseen. Kutsun yhteydessä kerrotaan tarkemmin näytteiden sisällöstä.

Yhteydenotot ja tiedustelut: khra Harri Henttinen, harri.henttinen@evl.fi tai p. 050-5210327.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi (+ cv ilman liitteitä) 12.5.2023 mennessä suoraan khra Harri Henttisen sähköpostiin harri.henttinen@evl.fi . Liitä hakemukseen yhteystietosi, mutta ei mitään muita henkilötietoja (ei esim. henkilötunnusta tms.).

Kerro hakemuksessasi, miksi Sinä olisit meille juuri se oikea henkilö hoitamaan tätä virkaa.

Vesilahden seurakunta on luonnonkaunis ja maaseutumainen seurakunta Pirkanmaalla

22.4.2023 19.04