Uutislistaukseen

Korontilanne rajoittaa myös seurakunnan toimintaa

Alttasi, jossa valkoisella liinalla pieni vihreä liina, risti ja kaksi kynttilää.

Viime viikon rippikoulussa kokoonnuttiin päivittäin yhteisiin kirkkohetkiin Kuva Kankaanpään seurakunnan leirikirkosta Hakoniemessä. Sunnuntainan tämän rippikoulun nuoret konfirmoidaan.

Sisä-Suomen aluevirasto (AVI), Tampereen hiippakunta ja Pirkanmaan sairaahoitopiiri ovat laatineet jälleen uusia ohjeita COVID-19 pandemian vuoksi. Hiippakunnan suosituksesta seurakunta aloittaa näiden ohjeiden noudattamisen välittömästi, vaikka rajoitusten voimassaoloajaksi on säädetty 5.8. - 29.8.2021. 

Uudistuneiden rajoitusten ja lähestyvän koulunalkamisen vuoksi sunnuntain 8.8. Konfirmaatiopyhä toteutetaan poikkeuksellisesti. Klo 10 pääjumalanpalveluksessa konfirmoidaan 1/3 kesä II -rippikouluryhmän nuorista. Pyydämme ensisijaisesti osallistumaan jumalapalvelukseen etänä, jotta rippikoulunuorten läheiset mahtuvat koronarajoitusten puitteissa väljästi kirkkoon. Klo 11 on rippikoulun 2/3 ja klo 12 rippikouluryhmän 3/3  konfirmaatiot, joihin voi myös osallistua etänä. Kaikki konfirmaatiojumalanpalvelukset ovat nähtävissä seurakunnan Youtube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (Linkki avautuu uuteen ikkunaan) kahden viikon ajan.

Seurakunnan tilaisuuksiin on myös nyt suunniteltu uudet rajoitetummat kokoontumismäärät. Mikäli olet käyttämässä seurakunnan tiloja yksityistilaisuuteen neuvottele tila-asioista kirkkoherra Harri Henttisen kanssa p. 050-5210327 tai harri.henttinen@evl.fi  

Lasten leiripäivät ja kouluunsiunaamiskirkko on valitettavasti peruttu tältä syksyltä

Terveysturvallisuuden takaamiseksi olemme päätyneet siihen, että Pappilassa pidettäväksi suunnitellut perinteiset koululaisten leiripäivät jäävät pitämättä. Leireille ilmoittautuneille on tehty pieni puuhapaketti, jonka voi noutaa pappilasta keskiviikkona sovitusti. Ilmoittautuneille ilmoitetaan suoraan asiasta. 

Esikoulun ja koulun aloittaville seurakunta postittaa tällä viikolla tervehdyksensä  ja rukoilee jokaisen koulunsa aloittavan puolesta jumapalveluksen esirukouksessa sunnuntaina 8.8.2021. 

Syksyn viikkotoiminta

Elokuun aikana seurakunnassa tarkkaillaan COVID-19 tilannetta ja kaiken ikäisten syksyn viikkotoiminnat pyritään avaamaan elokuun lopussa  -syyskuun alussa niin laajasti kuin vain on mahdollista. Tästä tiedotetamme heti kun tiedämme enemmän.

Sunnuntain klo 10 jumalanpalveluksiin rohkaisemme osallistumaan joko kirkossa läsnäollen etänä Youtube-kanavan välityksellä.

Paavalin sanoin, "me olemme kaikin tavoin ahtaalla, mutta emme umpikujassa, neuvottomia, mutta emme toivottomia, maahan lyötyjä, mutta emme tuhottuja. - - - emmekä me kiinnitä katsettamme näkyvään vaan näkymättömään, sillä näkyvä kestää aikana, mutta näkymätön ikuisesti". (2.Kor. 4: 8-9, 18)  Rukoilemme koko seurakunnan väen puolesta ja odotamme, että vielä voimme vapaasti kokoontua yhteen ja olla kiitollisia siitä, että selvisimme. 

2.8.2021 20.44