Uutislistaukseen

Vesilahden seurakunnan siunauskappelin ovi, jonka päällä teksti, jossa  Jeesuksen sanat: Vesilahden seurakunnan siunauskappelin ovi

ELÄMÄ VOITTAA…VALOA KOHTI!

3.4.2021 14.06

 

Hiljainen viikko kuljettaa meitä kohti pääsiäisen suurta juhlaa. Elämä voittaa. Talven jälkeen koittaa kevät ja lumet sekä routa sulavat. Kuolleelta näyttävästä maasta versookin uusi elämä, täynnä mahdollisuuksia ja uusia alkuja. Pääsiäisen ilosanoma on, että "Miksi etsitte elävää kuolleiden joukosta? Ei hän ole täällä, Hän on noussut kuolleista" (Luuk. 24:5-6).

 

Kristittyjen merkki, risti, onkin siunauksen ja uuden elämän merkki. Me kaikki olemme Siunattuja - uuden Elämän ja Jumalan mahdollisuuksien ihmisiä. Tuo merkki on maailmankaikkeuden vahvin merkki. Se julistaa, että mikään mahti maailmassa eikä maailmankaikkeudessa ei voi koskaan erottaa meitä Jumalasta ja hänen Valostaan. Tämän Rakkauden Valon tänne maailmaan toi Jeesus. Hän voitti kaiken pelottavan täällä maailmassa ja elämässämme.

 

Tämä pääsiäistervehdys on samalla myös rukous Sinulle ja Sinun puolestasi. Rukous on avain Jumalan oviin. Siellä missä on äänetöntä tai ääneen lausuttua rukousta tai edes rukouksen asennetta, siellä avautuu aina Jumalan ovia. Annetaan siis Jumalan valon loistaa meihin ja meistä sekä koskettaa toinen toisiamme. Rakkaus ja ystävyys ovat kuin kevätauringon säteitä: ne synnyttävät ympärilleen elämän, toivon ja rohkeuden kukkasia.

 

Hyvää pääsiäisaikaa Sinulle ja läheisillesi. TaivaanIsän Siunausta ja Arkipäivänenkeleitä Elämääsi toivoen KirkkoHarri ja koko Vesilahden seurakunta