Uutislistaukseen

Pino Vesilahden seurakunnan uusia joululehtiä tuolilla.

Joululehdet ovat saapuneet Pappilaan

24.11.2020 18.55

Ammattitaitoisin vapaaehtoisvoimin koottu joulehti on jälleen saapunut painosta. Lehti on jälleen osoittautunut parhaaksi ikinä - joka vuosi olemme yllättyneet iloisesti ilmestyneestä lehdestä. 

Lämmin kiitos lehden taittajille, oikolukijoille, kaikille kirjoittajille, piirtäjille, kuvaajille ja jouluntoivotuspaikan ostaneille! Ilman teitä lehteä ei olisi syntynyt. 

Löydät joululehden verkkoversion tätä linkkiä klikkaamalla. Selaimeen aukeaa lehden pdf-tiedosto. 

Tänä vuonna joulutapahtumien lukumäärä on vähäisempi kuin aiemmin. Siksi joululehteä myös jaetaan suoraan postilaatioihin. Rippikoululaiset voivat lehtiä jakamalla saada palvelutehtävänsä hoidettua ja muut lehden jakoon ilmoittautuvat saavat hyvää mieltä. Jos jonkun postilaatikkoon tulee joulehti tahtomattasi, etkä välitäkään sitä lukea - anna se eteenpäin jollekulle, jonka arvelet ilahtuvan lehdestä! 

Lehden jakamisesta vastaa joululehden päätoimittaja eli kirkkoHarri, harri.henttinen@evl.fi, p. 050 5210327. Ole suoraan yhteydessä Harriin lehtien noutamisessa ja jakoalueen sopimisessa. 

 

Joulehtiä on loppuviikosta alkaen saatavissa seurakunnan tiloista ja tilaisuuksista

sekä

Kirkonkylällä K-Marketista, Salesta ja Vesilahden kirjastosta ja Narvassa K-Marketista ja joulumyyjäisista lauantaina  12.12.2020.