Uutislistaukseen

Vesilahden seurakunnan lapsi- ja perhetyössä on aloittanut Sari Myllymäki Vesilahden seurakunnan vs. perhediakoni Sari Myllymäki

Uusia tuulia

4.9.2022 20.41

Vesilahden seurakunnan nuorisotyössä puhaltavat uudet tuulet. Uudet tuulet puhaltavat myös lapsi- ja perhetyössä, jossa on elokuun alussa aloittanut Sari Myllymäki. Sari toimii vs. perhediakonina eli sijaistaa Tiina Hiltusta joulukuun loppuun saakka. Sari on koulutukseltaan sosionomi + kirkon nuorisotyönohjaaja (AMK) ja työkokemusta löytyy mm. seurakuntatyöstä sekä senioritalossa työskentelystä. Sarin voit nähdä ainakin perhekerhossa ja päiväkerhossa Pappilassa sekä omaishoitajakerhossa.

Vesilahden seurakunta on ehtinyt nyt tulla tutuksi noin kuukauden ajan ja Sari kertoo viihtyneensä erittäin hyvin. Ihmiset ovat mukavia ja Vesilahden upeissa maisemissa kelpaa taittaa työmatkaa. Ensimmäiset kerhotkin ovat jo alkaneet ja Sari on päässyt juttelemaan, leikkimään, askartelemaan ja musisoimaan. Sari kertoo rakastavansa musiikkia ja musisointia. Hänet saattaa siis toisinaan löytää pianon äärestä tai kitaran varresta. Myös leikkiminen ja askartelu on Sarin mielestä hauskaa hommaa. Sari odottaa innolla, mitä kaikkea tämä syksy tuo tullessaan!

Sari haluaa myös sanoa, että olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan! Perhekerhot kokoontuvat Kyläkirkolla ja Pappilassa torstaisin klo 9.30-12. Niissä jutellaan ja leikitään. Lisäksi ohjelmassa on pieni hartaushetki, välipalatarjoilu sekä vaihtuvaa kivaa tekemistä. Kerhoja ohjaavat Kyläkirkolla seurakuntapastori Kaisa Karema ja Pappilassa diakoni Minna Alajoki ja vs. perhediakoni Sari Myllymäki.  Myös päiväkerho kaipailee kovasti kerholaisia. Päiväkerho kokoontuu 7.9. alkaen keskiviikkoisin klo 9.30-11.30.  Päiväkerho on 3-5-vuotiaille. Kerhoa ohjaavat diakoni Minna Alajoki ja vs. perhediakoni Sari Myllymäki. Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, syödään omia eväitä ja vietetään pieni hartaushetki.

Terveisin,

Sari Myllymäki