TOIMINTAA LAPSILLE JA PERHEILLE KEVÄÄLLÄ 2020

PÄIVÄKERHO

Tiistaisin klo 9.30-12 Pappilassa (3-5 -vuotiaat)

AVOIMET PERHEKERHOT

- Keskiviikkoisin klo 9-12 Narvan kyläkirkossa

- Torstaisin klo 9.30-12 Pappilassa

Tiedustelut (päiväkerhot & perhekerhot): Tiina Hiltunen

AVOIN VARHAISKASVATUS VESILAHDESSA

- Perjantai (parillliset viikot) Peuraniityn päiväkoti klo 9-12.

- Perjantai (parittomat viikot) Peiponpellon päiväkoti klo 9-12

Yhteistyössä Vesilahden kunnan varhaiskasvatus, Vesilahden seurakunta ja Vesilahden MLL.

Tiedustelut (avoin varhaiskasvatus): Pirjo Honkanen/ varhaiskasvatus, Tiina Hiltunen/ seurakunta

Muutokset ovat mahdollisia, seuraa ilmoitteluamme.

Vesilahden seurakunnassa tehtävä perhetyö on lapsen ja perheen laaja-alaista hyvinvointia tukevaa toimintaa. Jumalan rakkaus ja kristillinen ihmiskäsitys ovat kaiken toimintamme perustana. Lapsilähtöisyys, mahdollisuus vapaaseen leikkiin, kiireettömyys ja luovuus ja ovat tärkeässä osassa kerhoissa ja tapahtumissa.

Me Vesilahden seurakunnassa haluamme mahdollistaa sen, että lapsi ja hänen perheensä löytävät oman paikkansa seurakunnassa. Tervetuloa mukaan kirkkoon, kerhoihin ja tapahtumiin juuri sellaisina kuin olette. Haluamme olla lasten ja perheiden tukena sekä arjen asioissa että uskon kysymyksissä, ihan kaikessa elämään kuuluvissa asioissa.

Perhetyön arjessa tärkeimmät työmuodot ovat viikottain kokoontuvat päivä- & perhekerhot.

Perhejumalanpalvelukset on suunniteltu sekä kestoltaan että rakenteeltaan sellaisiksi, että perheen kaikenikäiset jäsenet jaksavat olla niissä mukana.

Perhetyö järjestää tapahtumia pitkin vuotta sekä 4-vuotissynttärit kaikille saman vuoden aikana neljä vuotta täyttäville lapsille.

Kasvatustyön toimikunnan jäsenet 2019 - 2020

Mari-Anne Luukas (pj.)

Liisa Rahunen

Hans Vaasvainio

Lauri Nieminen

Aino-Riikka Simula

Silja Vehmassalmi

Lisäksi Vesilahden Valkohännät -lippukunnan edustaja: Jenni Raudas

Harri  Henttinen, kirkkoherra

Kaisa Karema, seurakuntapastori

Merja Viljanen, nuorisotyönohjaaja

Tiina Hiltunen, perhediakoni

KERHOKUVAUKSET

• ti 14.4. klo 9-> Päiväkerho, Pappila
  • ke 15.4. klo 9-> Perhekerho, Narvan kyläkirkko
  • to 16.4. klo 9-> Perhekerho, Pappila

ILTAKUVAUKSET

• ke 15.4. klo 16-19 Perhe-, sisarus-, yksityiskuvia ym., Pappila

Kuvauksiin voivat tulla muutkin kuin kerhoilijat (kerro siis kaverillekin).

Kaikissa kerhoissa otetaan yksityis-, sisarus- & ryhmäkuvia ym..

Pyydä jokaiselle kuvattavalle kuvauskoodi/ilmoittautumislappu kerhoista, jos sinulla ei sellaista vielä ole.

Ilmoittautuminen onnistuu myös paikanpäällä, mutta koodin syöttäminen Kuvaverkon sivulle etukäteen nopeuttaa kuvaamista.

Valokuvaus: Kuvahaka oy

Kuvaaja: Tom Tomppa Lahti/FoTom

Kuvien lisätilaukset: Kuvaverkko oy

Tervetuloa kuvauksiin!

Pojat rakentelevat legoilla päiväkerhossa.
Perhediakoni

Tiinan esittelyteksti

Minnan työpiste, diakoniatoimisto on seurakuntatalolla, Rautialantie 213

Minna on diakoni ja RE-sielunhoitoterapeutti. Minnan tavoittaa olopäiviltä, Topi-ryhmän kanssa touhuamasta sekä Pappilasta kerhoista. Minna hoitaa myös diakonia-avustuksia, on kriisityössä mukana sekä tekee kotikäyntejä. Jos tarvitset apua tai tukea elämän eri haasteissa, niin ota rohkeasti yhteyttä Minnaan.

Harrin tavoitat parhaiten kirkkoherranvirastosta, Pappilasta, Pappilantie 1

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!