Vesilahden seurakunnan logo ja motto: arjessa ja pyhässä.

Tervetuloa mukaan Vesilahden seurakunnan toimintaan lapsiperheille!

 

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikillea voimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joista löydät juttu- ja leikkiseuraa. Leikkiminen, yhdessäolo ja hartaushetki ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla. Jokaiselle kerhokerralle on myös ohjelmaa, kuten askartelu, muskarituokio tai vaikkapa leivontaa. Ohjelma on sellaista, että siinä voi vapaasti olla mukana lapsen ikätasoon sopivalla tavalla. Perhekerhoissa on tarjolla myös välipalaa. Perhekerhoon kannattaa ottaa mukaan sisätossut ja mukavat ja sotkunkestävät vaatteet. Perhekerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

 

Päiväkerhot ovat tauolla kevääseen 2024 saakka. Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5-vuotiaille lapsille ja se kokoontuu kerran viikossa. Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, syödään eväitä ja opetellaan toimimaan ryhmässä. 

 

Lisäksi pyrimme järjestämään läpi kirkkovuoden useampia jumalanpalveluksia, joissa erityisellä tavalla huomioidaan lapset ja perheet.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan! Lisätietoja saat Sarilta p. 040 511 2444.

YouTube-video
Pojat rakentelevat legoilla päiväkerhossa.

 

Ota yhteyttä

Kirkkoherra

Harrin tavoitat parhaiten kirkkoherranvirastosta, Pappilasta, Pappilantie 1

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!

Seurakuntapastori, virkavapaalla 17.8.2024 asti.

 

Olen rippikoulun työalavastaava ja kasvatuksen seurakuntapastori. Pidän perhekerhoa Narvassa. Minua siis näkee melkein kaikessa rippikouluun liittyvässä, monissa perheiden jutuissa ja nuorten illoissakin olen säännöllisesti paikalla.

Lapsena olin sitä mieltä, että Vesilahdessa paistaa aina aurinko. Nyt myöhemmin olen huomannut, että näin ei ihan aina ole. Vesilahdessa on hyvä olla. Sukuni on Niemenkylästä ja muun muassa Narvan markkinoilla olen ollut ihan pikkutytöstä lähtien. Asun perheeni kanssa Akaan Kylmäkoskella, pidämme siellä lypsykarjaa.

Tykkään leireillä ja pidän yhteisestä tekemisestä. Olen hyvä lukemaan satuja ja leikkimään legoilla, toki papin työt sujuvat luontevasti. Onneksi näissä kaikissa asioissa Jumala on mukana!