Odotettu nuorten retki MNF:ään Turkuun 15-17.11.

17.10.2019 16.49

Maata näkyvissä -mainosjulisteen kuva. Maata näkyvissä -festarit kokoavat nuoret Turkuun kristillisille festareille jo 35. kerran.

Turussa vietetään jo 35.kertaa Maata Näkyvissä -festareita. Tapahtuma kokoaa vuosittain noin 20 000 henkeä yhteen evankeliumin äärelle. Vuoden 2019 teema on Mitä mä pelkään?

Vesilahden seurakunnasta järjestetään tapahtumaan kaksi retkeä. Viljasen Merja lähtee vetäjäksi koko viikonlopun retkelle. Matkahintaan sisältyy bussimatkat, ruuat, tapahtuman sisäänpääsyliput ja koulumajoitus. Soila Simola vastaa lauantain retkipäivästä ja ilmoittautumisten vastaanottamisesta.

Matkan hintaan on saatavissa alennusta ruokailutalkootyöhön osallistumalla. Perinteisesti koko viikonloppuun osallistuvat ovat tehneet aamupalatalkoot (jolloin reissun hinta on 95e sijaan 70e). Lauantain reissulaiset voivat osallistuva vain yhteen talkooruokailuun (jolloin reissun hinta on 65e sijaan 50e).

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ to 31.10. Ilmoittautuessa tarvitaan tieto siitä tuletko koko viikonloppuun vai lauantain reissuun, talkoiletko, onko allergioita,  puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Ilmoittautuneille tulee vielä reissusta tarkempi kirje ja turvatietolomake, joka pitää tuoda viimeistään bussiin mukaan. Reissuinfoa ja turvatietolomakkeen löydät jo nyt seurakunnan nuorten sivulta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Soila Simolalle tavalla tai toisella. Huolehdi, että saat vastauksen ilmoittautumiseesi, niin tiedät, että se on tullut perille.

Sähköposti: soila.simola@evl.fi, tekstari, soitto tai whattsapp p. 050 307 8147.

HUOM!
RIPARILAISET SAA KOKO VIIKONLOPUN REISSUSTA 3 MERKINTÄÄ KORTTIIN, YHDEN JUMALANPALVELUKSEN JA 2 MUUTA TAPAHTUMAA. LAUANTAIN REISSUSTA SAA 2 MUU TAPAHTUMA –MERKINTÄÄ.

P.S. Mikäli osallistumisesi estyy vain oman/perheen rahatilanteen vuoksi, olethan yhteydessä Soilaan. Katsotaan, mitä asialle voi tehdä.