Vesilahden seurakunta etsii graafikkoa!

14.8.2019 12.23

Vesilahden seurakunnan kirkko kuvattuna syksyllä ylhäältäpäin.

Vesilahden seurakunnan kirkkoneuvosto perusti logotyöryhmän seurakunnan visuaalisen ilmeen uudistamiseksi. Työryhmään kuuluvat Eila Häihälä, Anneli Kesola, Anna Viikari ja Merja Viljanen. Työryhmän valmistelujen tueksi Vesilahden seurakunta esittää nyt tarjouspyynnön visuaalisen ilmeen uudistamiseksi:

TARJOUSPYYNTÖ 14.8.2019

Vesilahden seurakunnan visuaalinen ilme ja logo

Taustaa:

673-vuotiaan Vesilahden seurakunnan tiedotus on ollut värikästä ja monipuolista. Olemme kuitenkin nyt yhtenäistämässä linjaamme ja pyytämässä tarjousta visuaalisen ilmeen ja logon tekemisestä. Tavoitteena on juhlistaa myös uutta viestintää piispan visitaation viikonloppuna, ensimmäisenä adventtina 29.11. – 1.12.2019.

Logon tavoite:

Tavoitteena on, että jo kaukaa tunnistaisi kyseessä olevan laadukkaan ja kutsuvan Vesilahden seurakunnan mainoksen/ilmoituksen/kirjekuoren ja se synnyttäisi halun osallistua seurakunnan toimintaan. Vesilahden seurakunta haluaa olla uskonyhteisö ja turvapaikka muuttuvassa maailmassa,  kasvattaa Jumalan sanan tuntemiseen ja kohdata ihmisiä arjessa ja elämän käännekohdissa.

Uudessa logossa tulisi jollakin tavalla näkyä Vesilahden kirkon kattoratsastaja (remontin yhteydessä  valaistu lyhty kirkon katolla).  Siinä tulisi huomioida myös kirkon suositteleman Martti-fontin käyttö ja sen graafinen ohjeistus.

Seurakunnan visuaaliseen ilmeeseen värit tulee ottaa Vesilahden kirkosta joko sisältä tai ulkoa. Kirkko on sovitusti auki tutustumista varten, p. 0400 918878 /seurakuntamestari Päivi Salonen, paivi.salonen@evl.fi

Tarjouksen tulee sisältää:

Luonnostelma logoehdotuksesta ja visuaalisesta ilmeestä. Ehdotuksissa tulee huomioida Vesilahden seurakunta –sanan käyttö kirkon suosittelemalla Martti-fontilla. Linkissä  sen graafinen ohjeistus, joka löytyy evl-kirkon sivuilta: https://evl.fi/plus/kirkon-viestinta/kirkon-graafinen-ilme

Kokonaishinta  visuaalisen ilmeen loppuunsaattamisesta, jonka erittelystä näkee mitä se sisältää. Tarjouksessa tulisi näkyä hinnoittelu ainakin graafisesta ohjeistuksesta, nettisivuille valmiista seurakunnan tunnuksesta (banneri), painokelpoisista aineistoista mm. kirjekuorien, julistepohjien ja asiakirjojen ylä/alatunnisteisiin, suunnittelun hinta ja mitä siihen sisältyy (esim. vedoskierrosten määrä).

Tarjoukset tulee toimittaa joko sähköpostitse:
merja.viljanen@evl.fi

tai postitse:
Vesilahden seurakunta/Merja Viljanen, Pappilantie 1, 37470 Vesilahti

Aikataulu:

1. Tarjoukset tulee toimittaa 30.8.2019 mennessä.

2. Visuaalisen ilmeen suunnittelija valitaan logotyöryhmän, työntekijäkokouksen ja kirkkoneuvoston yhteisen päätöksen mukaisesti tavoitetta ja seurakunnan viestintää parhaiten tukevan tarjouksen perusteella 30.9.2019 mennessä.

3. Loka-marraskuun aikana työ saatetaan valmiiksi, jotta 29.11.-1.12.2019 juhlaviikonlopppuna seurakunnalla on käytössä uudella ilmeellä varustettuja tuotteita.

Lisätietoja:

Merja Viljanen p.040 8049111, merja.viljanen@evl.fi