Seurakunnan Tubecon-retki ja leiripäivät koululaisille

7.5.2019 17.05

tubecon-tapahtuman logo, joka muistuttaa sormenjälkeä sekä tapahtuman päivämäärä 16-17.8. Tubeconin teemana on tänä vuonna Tulevaisuus

Ma 5.8. - ke 7.8. ovat koululaisten leiripäivät Pappilassa. Tarjolla on kesäpuuhaa, raamatunkertomusta ja hyvää ruokaa. Hinta 10e/päivä. Voi ilmoittautua vain yhteen päivään tai kaikkiin kolmeen päivään.  Paikalle voi tulla jo ennen kahdeksaa, mutta virallinen leiripäivä kestää 9.30 – 17.

Keskiviikkoiltana 8.8. klo 18 on syksyn aloituskirkko. Sinne ocat erityisesti tervetulleita esikoulun tai ekaluokan aloittavat. Kaikenikäiset syksyn aloittajat saavat myös siunauksen arjen alkamisen tueksi. Kirkkohetken jälkeen iltapalaa seurakuntatalolla.

Lauantaina 17.8. teemme jo perinteiseksi muodostuneen reissun Tubeconiin Helsinkiin. Liput on jo ostettu ja bussi varattu. Reissun hinta on 35e, joka sisältää bussimatkan ja lipun tapahtumaan. Reissun tarkemmat kellonajat varmistuvan myöhemmin tapahtuman ohjelman tarkentuessa. Viime vuonna Lähdemme Vesilahden kirkon pihasta (osoite on Rautialantie 208) lauantaina 18.8. klo 9.30 ja palaamme samaan paikkaan n. klo

20.15. Alle 10v vain yhdessä aikuisen kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Merjalle merja.viljanen@evl.fi tai 040 8049111. Mainitse ilmoittautuessasi nimesi, ikäsi ja puhnro, jolla saan sinuun yhteyden.