Nyt on aika ilmoittautua päiväkerhoon

2.5.2019 16.57

Päiväkerhoilmoittautumisen mainoskuva Tervetuloa päiväkerhoon!

Päiväkerhoon ilmoittautuminen on alkanut!

Päiväkerhoryhmä 3-5 -vuotiaille lapsille syksyllä 2019 - keväällä 2020 kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Vesilahden Pappilassa:

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin on tehtävä 31.6. mennessä ilmoittamalla kirkkoherranvirastoon joko paikanpäällä (Pappilantie 1, 37470 VESILAHTI) tai sähköpostilla (vesilahden.kirkkoherranvirasto@evl.fi) seuraavat tiedot:

-lapsen nimi ja syntymäaika, huoltajan/huoltajien nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero.

Seurakunta vahvistaa päiväkerhopaikan saamisen erillisellä ilmoituksella.

Päiväkerho alkaa viikolla viikolla 36.

Kerhomaksu on 60 €. Laskutamme joulukuussa 30 € ja toukokuussa 30 €. Kesken kauden aloittaneilta/lopettaneilta laskutetaan koko kausimaksu. Kerhomaksuun voi hakea vapautusta kirkkoherra Harri Henttiseltä (harri.henttinen@evl.fi).

Päiväkerhoryhmä muodostetaan, jos siihen löytyyy tarpeeksi ilmoittautuneita. Jos ilmoittautuneita on runsaasti, niin tiistai-iltapäivään muodostetaan toinen ryhmä. Muutoksista ollaan yhteydessä kerhoihin ilmoittautuneisiin. Päiväkerhon voi aloittaa 3 vuotta täyttänyt lapsi ja kerhon voi aloittaa myös kesken toimintakauden.

Päiväkerhosta kerrotaan lisää täällä: https://www.vesilahdenseurakunta.fi/lapsille-ja-lapsiperheille/paivakerhot

Lisätietoja: Kirkkoherra Harri Henttinen                  (harri.henttinen@evl.fi  p. 050 521 0327)