Kaksi retkeä Lempäälään Uusi alku -tapahtumaan

20.12.2018 18.06

Kuva Uusi alku -tapahtuman käsiohjelmasta, joss päivän aikataulu ja esiintyjät.

Vesilahdesta on osallistuttu naapuriseurakunnan nuortentapahtumaan jo vuosikymmenien ajan. Tälläkin kertaa rippikouluikäluokka on lähdössä lauantain 5.1.2019 päätapahtumaan. Täältä rippikoululaisille lähetystä kirjeestä löydät lisätietoja matkasta, aikatauluista ja ilmoittautumisesta. Samoihin busseihin mahtuu muitakin tapahtumaan osallistujia. 1.vuoden isoskoulutuslaisille reissu on käytännön harjoitusta isosen tehtäviin, jotta riparilaisille muodostuisi tapahtumasta mahdollisimman mukava kokemus. Reissun hinta on 10e muille kuin 1.vuoden isosille ja rippikoululaisille.

Perjantaina 4.1.2019 on mahdollisuus osallistua Uusi alku-tapahtuman 40-vuotisjuhlagaalaan. Siellä esiintyvät aikuisempaankin makuun sopivalla tavalla Tarvo Laakso, Pekka Simojoki, Raikka Hakamäki (The Roadista), Harri Helenius (Bass'n Helenistä), Petri Lassila (Terapiasta), Sami Haveri (The Rainista) ja  Johanna Kultalahti (HB:sta). Lisäksi on luvassa yllätysesiintyjiä. Suosittelemme lämpimästi nostalgiatrippiä nuoruuden gospeliin, jos seurakuntanuoriajoista on tovi aikaa tai tutustumista Suomen gospelperinteeseen, jos se on jäänyt vieraaksi. Mahtava kattaus artisteja ja heidän musiikkiaan on ainakin luvassa!

Lempäälään ei tarvitse mennä yksin, sillä bussi lähtee Narvasta klo 17.10 ja Kirkon parkkipaikalta n. klo 17.25. Lähtö takaisinpäin n.klo 21 Lempäälästä. Reissun hinta on lippujen hinta 10e, sillä seurakunta tarjoaa bussikuljetuksen.

Lisätietoa tapahtumista: https://uusialku.fi/

Molempiiin reissuihin ilmoittautuminen Soilalle. soila.simola@evl.fi tai 050 3078147 /tekstiviesti tai WhattsApp.