Uutislistaukseen

Sinä nuorisotyön ammattilainen tai sellaiseksi juuri valmistuva. Hae meille Vesilahteen töihin!

Vesilahden seurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan virka.

Viran tehtäviin kuuluvat: kouluyhteistyö, isostoiminta ja seurakunnan muu säännöllinen nuorisotyö (mm. nuortenillat) ja rippikoulutyö (suunnittelu ja toteuttaminen). Lisäksi tehtävänkuvaan sisältyy seurakunnan yhteiseen tiedottamiseen liittyviä tehtäviä.

Työparina nuoriso- ja rippikoulutyössä toimii seurakuntapastori.

Arvostamme kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, ideoivaa ja järjestelmällistä työotetta ja kykyä tehdä verkostoyhteistyötä ja toimia sosiaalisessa mediassa. Vesilahden seurakunnan pieni työyhteisö mahdollistaa ketterän toiminnan. Luottamushenkilöt tulevat tutuiksi työn lomassa ja seurakuntalaiset ovat sitoutuneita seurakunnan toimintaan.

Seurakunta tukee henkilöstöetuna työntekijöiden hyvinvointia 200 €/työntekijä/vuosi.

Kelpoisuusehtona on Kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 164 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto. Myös valmistumassa olevat huomioidaan.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen.

Viran hoito vaatii valmiutta ilta-, viikonloppu- ja leirityöhön sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi vaaditaan työtehtävien edellyttämää riittävää suomen kielen kielitaitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Virkaan valittavan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Yhteydenotot ja tiedustelut: khra Harri Henttinen, harri.henttinen@evl.fi tai p. 050-5210327.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi (+ cv ilman liitteitä) 23.5.2024 klo 15 mennessä suoraan khra Harri Henttisen sähköpostiin harri.henttinen@evl.fi . Liitä hakemukseen yhteystietosi, mutta ei mitään muita henkilötietoja (ei esim. henkilötunnusta tms.). Hakijat kutsutaan haastatteluun ja valinnasta päättää 30.5.2024 kokoontuva kirkkoneuvosto.

Kerro hakemuksessasi, miksi sinä olisit meille juuri se oikea henkilö hoitamaan tätä virkaa.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan ja kirkkolain (KL 6:4a) edellyttämä rikosrekisterilain 6 § 2.momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Harri
Harri "KirkkoHarri" Henttinen
Kirkkoherra

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!

10.5.2024 17.13