Uutislistaukseen

Musiikkikasvatukseen suuntautunut korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka (taso C) avoinna

logokorkea_vari.jpg

Vesilahden seurakunta

Musiikkikasvatukseen suuntautunut korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka (taso C)

Tehtävään sisältyvät kanttorin viran perustehtävien (KJ 6. luku §28) lisäksi musiikkikasvatuksen tehtävät, jossa kanttori toimii tarvittaessa työparina tai itsenäisenä toteuttajana mm. varhaiskasvatuksessa (esim. kirkkomuskari, päiväkerho, perhekerho). Tehtävänkuva pitää sisällään esim. 20 %-30 % musiikkikasvatusta (eri ikäryhmille painottuen varhaiskasvatukseen) ja 70-80 % muuta kanttorin seurakunnallista työtä (sis. kuorotoiminta, toimitukset, jumalanpalvelukset, hallinto, muu seurakunnallinen toiminta ja yhteistyö).

Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä sitoutumista kirkkomusiikkityön perustyöhön eri-ikäisten parissa. Hakijalla tulee olla positiivinen asenne jumalanpalveluselämän ja kirkollisten toimitusten musiikilliseen suunnitteluun ja toteutukseen sekä monipuolinen osaaminen eri musiikkityyleissä. Ainakin perustaidot vaaditaan tietotekniikassa ja somessa.

Edellytämme C-kanttorin kirkon säädöskokoelman nro. 135 mukaista pätevyyttä. Valitun tulee olla konfirmoitu Suomen ev.-lut. kirkon jäsen. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 502 mukainen. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Käytössä on myös suorituslisäjärjestelmä.

Virka täytetään mahdollisimman nopeasti.

Valitun on ennen palvelussuhteen alkamista esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavalle asetetaan kuuden kuukauden koeaika.

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun ja näytteisiin. Haastatteluihin kutsutaan erikseen. Kutsun yhteydessä kerrotaan tarkemmin näytteiden sisällöstä.

Yhteydenotot ja tiedustelut: khra Harri Henttinen, harri.henttinen@evl.fi tai p. 050-5210327.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi (+ cv ilman liitteitä) 12.4.2023 mennessä suoraan khra Harri Henttisen sähköpostiin harri.henttinen@evl.fi . Liitä hakemukseen yhteystietosi, mutta ei mitään muita henkilötietoja (ei esim. henkilötunnusta tms.).

Kerro hakemuksessasi, miksi Sinä olisit meille juuri se oikea henkilö hoitamaan tätä virkaa.

Harri Henttinen
Harri Henttinen
Kirkkoherra

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!

21.3.2023 17.56