Perhemessu

Vesilahden kirkko

Palmusunnuntain perhemessu kirkossa. Messun jälkeen Eva-papin läksiäiskahvit seurakuntatalolla.

Vietämme Palmusunnuntaina 24.3. perhekirkkoa Vesilahden kirkossa klo 15. Perhekirkko on lyhyt, erityisesti lapsille ja perheille suunnattu kirkkohetki joka sisältää yhdessä tekemistä ja olemista. Palmusunnuntaina perhekirkko on myös perhemessu, jossa on mahdollista nauttia ehtoollinen.

Palmusunnuntaina virpojat voivat tulla oksineen jumalanpalvelukseen siunattaviksi ja jumalanpalveluksen jälkeen on mahdollista jäädä virpomaan ja saada pieni virpomispalkka. Virpomisella toivotetaan virvottavalle siunausta eli kaikkea mahdollista hyvää.

Palmusunnuntaina on mahdollista osallistua myös yhteiseen ristikulkueeseen, jolla kuljemme kirkkoon. Varaamme pienille osallistujille palmunoksia, huiveja ja keppihevosia ratsuiksi kun kuljemme yhdessä kohti alttaria niin kuin Jeesus ratsasti aasilla Jerusalemiin. Ristikulkueeseen voit osallistua spontaanisti paikan päällä tai ilmoittautua etukäteen Sarille p. 040 511 2444.