Kesäkerho Pappilan pihassa

Kesäinen perhekerho Pappilan pihapiirissä

Kirkonkylän perhekerho kokoontuu Pappilan pihassa kesäkuun ajan torstaisin klo 10-11.30. Ota mukaan omat eväät, Pappilasta saat kahvia, teetä ja mehua. Ohjelmassa pihapelejä ja yhdessäoloa. Grillausmahdollisuus. Sateen sattuessa kokoonnutaan sisällä Pappilassa.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Minnan työpiste, diakoniatoimisto on seurakuntatalolla, Rautialantie 213

Minna on diakoni ja RE-sielunhoitoterapeutti. Minnan tavoittaa olopäiviltä, Topi-ryhmän kanssa touhuamasta sekä Pappilasta kerhoista. Minna hoitaa myös diakonia-avustuksia, on kriisityössä mukana sekä tekee kotikäyntejä. Jos tarvitset apua tai tukea elämän eri haasteissa, niin ota rohkeasti yhteyttä Minnaan.

Perhediakoni (Osa-aikatyössä)

Teen työtä osa-aikaisesti ja työpäiviäni ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.

Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhojen ohjaaminen, sekä retkien ja erilaisten tapahtumien järjestäminen perheille. Olen seurakunnan työntekijänä myös avoimen varhaiskasvatuksen ryhmissä (Pikku-Peurat ja Pikku-Peipot), jotka kokoontuvat keskiviikkoisin vuoroin Narvassa ja Kirkonkylällä. Voit ottaa minuun yhteyttä missä tahansa elämääsi liittyvässä asiassa, joka mietityttää sinua. Tavataan, ja mietitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseen. Joskus auttaa jo se, että joku kuuntelee ja kuulee huolesi. Omat ajatukset selkiytyvät, kun ne saa ääneen puhua toiselle.