Omaishoitajien tapaaminen

Omaishoitajien tapaaminen seurakuntatalolla

Omaishoitajat tapaavat toisiaan kerran kuukaudessa kuukauden toisena keskiviikkona. Ohjelmassa on lounas, seurustelua ja pientä ohjelmaa. Mukana on seurakunnan perhediakoni Tiina.

Perhediakoni (Osa-aikatyössä) poissa 31.12.2022 asti

Teen työtä osa-aikaisesti ja työpäiviäni ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.

Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhojen ohjaaminen, sekä retkien ja erilaisten tapahtumien järjestäminen perheille. Olen seurakunnan työntekijänä myös avoimen varhaiskasvatuksen ryhmissä (Pikku-Peurat ja Pikku-Peipot), jotka kokoontuvat keskiviikkoisin vuoroin Narvassa ja Kirkonkylällä. Voit ottaa minuun yhteyttä missä tahansa elämääsi liittyvässä asiassa, joka mietityttää sinua. Tavataan, ja mietitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseen. Joskus auttaa jo se, että joku kuuntelee ja kuulee huolesi. Omat ajatukset selkiytyvät, kun ne saa ääneen puhua toiselle.