Päiväkerho 3-5 -vuotiaille Pappilassa

Päiväkerho 3-5 -vuotiaille Pappilassa

Päiväkerhossa leikitään, askarrellaan, lauletaan ja liikutaan. Päiväkerho on osa seurakunnan antamaa kasteopetusta, niinpä kerhossa vietetään aina myös pieni hartaushetki, jossa yhdessä ihmetellään asioita taivaan ja maan väliltä esimerkiksi raamatunkertomusten kautta. Kerhossa noudatetaan kirkon varhaiskasvatussuunnitelman mukaisia periaatteita ja toimintatapoja, joiden tarkoitus on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Perhediakoni (Osa-aikatyössä)

Teen työtä osa-aikaisesti ja työpäiviäni ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.

Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhojen ohjaaminen, sekä retkien ja erilaisten tapahtumien järjestäminen perheille. Olen seurakunnan työntekijänä myös avoimen varhaiskasvatuksen ryhmissä (Pikku-Peurat ja Pikku-Peipot), jotka kokoontuvat keskiviikkoisin vuoroin Narvassa ja Kirkonkylällä. Voit ottaa minuun yhteyttä missä tahansa elämääsi liittyvässä asiassa, joka mietityttää sinua. Tavataan, ja mietitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseen. Joskus auttaa jo se, että joku kuuntelee ja kuulee huolesi. Omat ajatukset selkiytyvät, kun ne saa ääneen puhua toiselle.