Kurkien Kaiku -kuoron joulukonsertti

Vesilahden kirkko

Kurkien Kaiku -kuoron joulukonsertti nimellä "Lahjaksi lapsen äsken syntyneen".

Tervetuloa Kurkien Kaiku- kuoron Joulukonserttiin Vesilahden kirkkoon. Konsertti toteutetaan nimellä "Lahjaksi lapsen äsken syntyneen". Konserttiin on vapaa pääsy mutta koronapassi vaaditaan.

Huomioi seuraavaa:

Tiukentuneisiin viranomaismääräyksiin perustuen Vesilahden kirkossa pidettävään konserttiin osallistuminen edellyttää voimassa olevaa koronapassia. Jos voimassa olevaa koronapassia ei ole, Vesilahden kirkossa pidettävään konserttiin ei voi osallistua. Lataa koronapassi Omakannasta osoitteesta www.kanta.fi/koronapassi. Tallenna passista kuva mobiililaitteellesi tai tulosta se. Tule ajoissa tilaisuuksiin ja ota passi valmiiksi esiin. Passi tarkastetaan heti tilaisuuteen tullessa ovella tai kirkon eteisessä. Passin tarkastus suoritetaan pääovella.
Koronapassia voidaan edellyttää 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä.

Huomioithan aina myös seuraavaa: asetumme kirkkoon ja muihin seurakunnan kokoontumistiloihin väljästi, turvaetäisyyttä vaalien sekä käsi- ja yskimishygieniaa noudattaen. Meillä on vahva kasvomaskisuositus. Osallistuthan vain terveenä tilaisuuksiin. Pidäthän etäisyyttä muihin myös saapuessasi ja poistuessasi.

Seuraa seurakunnan ajantasaisia turvaohjeistuksia seurakunnan tiedotuskanavissa netissä www.vesilahdenseurakunta.fi/joulu ja kirkollisissa uutisissa tai tiedustele niistä suoraan KirkkoHarrilta p. 050-5210327.