Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus ja juhla

Vesilahden kirkko

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus kirkossa, seppeleenlaskut hautausmaalla ja juhla kirkossa

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus alkaen klo 10 Vesilahden kirkossa. Lit ja saarna KirkkoHarri, musiikkia: Satu-kanttori & Kurkien Kaiku -kuoro, teksti: kunnanjohtaja Tuomas Hirvonen. Jumalanpalveluksen päätteeksi seppeleenlaskut haustausmaalla. Huom! Jumalanpalvelukseen ei vaadita koronapassia.
Klo 11.30 alkaen Itsenäisyyspäivän juhla kirkossa. Kahvit. Tervetulosanat kirkkovaltuuston puheenjohtaja Anneli Kesola, musiikkia: Yrjö Punkari & Narvan Soittokunta, juhlapuhe: terveydenhuoltoneuvos Eila Häihälä "Lotat Suomen itsenäisyyden turvaajina". Huom! Koronapassi vaaditaan ja tarkastetaan kirkon ovella.

Huomioi siis seuraavaa:

Tiukentuneisiin viranomaismääräyksiin perustuen ma 6.12 klo 11.30 alkavaan Vesilahden kirkossa pidettävään itsenäisyyspäivän juhlaan osallistuminen edellyttää voimassa olevaa koronapassia. Jos voimassa olevaa koronapassia ei ole, Vesilahden kirkossa pidettävään itsenäisyyspäivän juhlaan ei voi osallistua. Lataa koronapassi Omakannasta osoitteesta www.kanta.fi/koronapassi. Tallenna passista kuva mobiililaitteellesi tai tulosta se. Tule ajoissa tilaisuuksiin ja ota passi valmiiksi esiin. Passi tarkastetaan heti tilaisuuteen tullessa ovella tai kirkon eteisessä. Passin tarkastus suoritetaan pääovella ja Rautialantien puoleisella ovella.
Koronapassia voidaan edellyttää 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä.

HUOM! Ma 6.12 klo 10 Vesilahden kirkossa pidettävään itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen on vapaapääsy eikä koronapassia tarvita. Rajoitus koskee vain jumalanpalveluksen jälkeistä itsenäisyyspäivän juhlaa.

Huomioithan aina myös seuraavaa: asetumme kirkkoon ja muihin seurakunnan kokoontumistiloihin väljästi, turvaetäisyyttä vaalien sekä käsi- ja yskimishygieniaa noudattaen. Meillä on vahva kasvomaskisuositus. Osallistuthan vain terveenä tilaisuuksiin. Pidäthän etäisyyttä muihin myös saapuessasi ja poistuessasi.

Seuraa seurakunnan ajantasaisia turvaohjeistuksia seurakunnan tiedotuskanavissa netissä www.vesilahdenseurakunta.fi/joulu ja kirkollisissa uutisissa tai tiedustele niistä suoraan KirkkoHarrilta p. 050-5210327.