Adventin juhlajumalanpalvelus

Vesilahden kirkko

Adventin juhlajumalanpalvelus 675-juhlavuoden hengessä

Historiaa haviseva Adventin ehtoollisjuhlajumalanpalvelus 675-vuotisjuhlan hengessä kirkossa. Lit. KirkkoHarri ja saarna Kaisa-pappi. Musiikista vastaavat Satu-kanttori & Kurkien Kaiku -kuoro ja Yrjö Punkari & Narvan soittokunta. Mukana tekstinlukijoina Anni Luotolinna, Anneli, Eino ja Hannu Kesola; esirukouksesta vastaavat Valto Sorva ja Tuija Halivuori, ehtoollisella avustavat Minna- ja Tiina-diakonit; suntioina Erkki ja Päivi, striimauksesta vastaa Merja. Lopuksi ohjelmalliset kirkkokahvit. Mukana eri tehtävissä vastuuryhmien ja muitakin vapaaehtoisia.

Vesilahden seurakunnan oma joululehti teemalla "675 -vuotias Vesilahti" jaossa juhlan yhteydessä.

Tervetuloa mukaa läheltä ja kaukaa!

Huomioithan seuraavaa: asetumme kirkkoon väljästi, turvaetäisyyttä vaalien sekä käsi- ja yskimishygieniaa noudattaen. Meillä on vahva kasvomaskisuositus.
Osallistuthan vain terveenä tilaisuuksiin. Pidäthän etäisyyttä muihin myös saapuessasi ja poistuessasi.