Historiallinen kaksintaistelu

Vesilahden kirkko

Juhlaviikonlopun lauantaina 27.11. klo 18 ottavat historiallisessa kaksintaistelussa toisistaan mittaa vesilahtelainen kotiseutuneuvos Yrjö Punkari ja hänen lempääläinen haastajansa, teologian kandidaatti Jussi Vaitniemi. Tätä verbaalista kädenvääntöä siivittää myös illan musiikkivierasTampereen Tuomiokirkon urkuri Esa Toivola.

Huomaa myös, että ennen tätä tilaisuutta klo 17.45 adventti-aattoillan hämärtyessä kirkon vieressä oleva kuusivanhus saa jouluvalot. Joulun odotus saa alkaa!

Vesilahden seurakunta on tutkitusti ollut olemassa ainakin 675 vuotta. Vesilahdessa on kuitenkin asuttu jo kauan ennen seurakunnan syntyä. Mistä ja miten kristinusko tänne sitten saapui? Miksi kirkon sijainti, korkealla mäellä kuusikossa, on ollut olennainen paikka? Mitkä pyhimykset liitetään Vesilahden seurakuntaan ja miten ne ovat tänne valikoituneet? Ainakin näihin kysymyksiin pääsemme pureutumaan marraskuun viimeisenä viikonloppuna, kun vietetään seurakunnan 675-vuotisjuhlaviikonloppua.

Huomioithan seuraavaa: asetumme kirkkoon väljästi, turvaetäisyyttä vaalien sekä käsi- ja yskimishygieniaa noudattaen. Meillä on vahva kasvomaskisuositus.
Osallistuthan vain terveenä tilaisuuksiin. Pidäthän etäisyyttä muihin myös saapuessasi ja poistuessasi.

Nuorisotyönohjaaja

Merja on seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka opettaa Raamattua, rukoilee ja puuhailee koululaisten ja nuorten kanssa.  Merjan löytää varmimmin perjantai-iltaisin nuortenillasta tai riparitapaamisista.

Vuoden erikoistapahtumia ovat kymppisynttärit  ja retket Tubeconiin ja MNF:ään.