Pikku-Peipot Kirkonkylällä Avoin varhaiskasvatus

Muu tila

Avoin varhaiskasvatusryhmä kokoontuu vuoroviikoin Narvassa ja kirkonkylällä perjantaisin klo 9-11.30

Avoin varhaiskasvatus, eli Narvan Pikku-Peurat ja kirkonkylän Pikku-Peipot, kokoontuu perjantaisin klo 9-11.30 ulkoilun ja vapaamuotoisen yhdessäolon merkeissä.

Narvassa kokoonnutaan parillisilla viikoilla Narvan markkina-alueen laidalla olevalla kodalla Ylä-Narvantie 108.
Kirkonkylällä kokoonnumme parittominan viikkoina Peiponpellon päiväkodin liikuntasalissa. Kulku Pappilanraitin puoleisesta päästä.

Molemmissa paikoissa on käytössä WC, mutta Narvassa ei ole juoksevaa vettä. Ota mukaan omat eväät. Kodalla on aina mahdollisuus myös omien grillattavien paistoon kodan nuotiolla.

Perhediakoni (Osa-aikatyössä)

Teen työtä osa-aikaisesti ja työpäiviäni ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.

Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhojen ohjaaminen, sekä retkien ja erilaisten tapahtumien järjestäminen perheille. Olen seurakunnan työntekijänä myös avoimen varhaiskasvatuksen ryhmissä (Pikku-Peurat ja Pikku-Peipot), jotka kokoontuvat keskiviikkoisin vuoroin Narvassa ja Kirkonkylällä. Voit ottaa minuun yhteyttä missä tahansa elämääsi liittyvässä asiassa, joka mietityttää sinua. Tavataan, ja mietitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseen. Joskus auttaa jo se, että joku kuuntelee ja kuulee huolesi. Omat ajatukset selkiytyvät, kun ne saa ääneen puhua toiselle.