Avoimen varhaiskasvatuksen kevättapahtuma Narvan kodalla

pe 28.5. kello 09.00 - 11.30
Aurinko paistaa sammaleisessa metsässä
Vilkinaron kota, Ylä-Narvantie 96

Tervetuloa avoimen varhaiskasvatuksen kevätkokoontumiseen Vilkinaron kodalle perjantaina 28.5. klo 9-11.30. Ota

mukaan omat eväät, kodassa on nuotio makkaranpaistoa varten. Nautitaan metsästä, keväästä ja mukavasta seurasta!

t. Pirjo ja Tiina

Perhediakoni (Osa-aikatyössä)

Teen työtä osa-aikaisesti ja työpäiviäni ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.

Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhojen ohjaaminen, sekä retkien ja erilaisten tapahtumien järjestäminen perheille. Olen seurakunnan työntekijänä myös avoimen varhaiskasvatuksen ryhmissä (Pikku-Peurat ja Pikku-Peipot), jotka kokoontuvat keskiviikkoisin vuoroin Narvassa ja Kirkonkylällä. Voit ottaa minuun yhteyttä missä tahansa elämääsi liittyvässä asiassa, joka mietityttää sinua. Tavataan, ja mietitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseen. Joskus auttaa jo se, että joku kuuntelee ja kuulee huolesi. Omat ajatukset selkiytyvät, kun ne saa ääneen puhua toiselle.