Kiirastorstain iltamessu

Vesilahden kirkko

Tervetuloa mukaan kiirastorstain iltamessuun!

Kiirastorstain messu ja alttarin pukeminen mustaan kirkossa. Klo 18.45-19.30 mahdollisuus osallistua 6 hengen ryhmissä ehtoolliselle. Ehtoolliselle ilmoittautuminen KirkkoHarrille p. 050-5210327 tai harri.henttinen@evl.fi. Mukana KirkkoHarri, Tiina ja musiikkitrio Jarkko & Virpi & Satu.

Huom! Huonontuneen koronatilanteen vuoksi voimassa 6 hengen kokoontumisrajoitus (katso tarkemmat ohjeet: www.vesilahdenseurakunta.fi/etusivu). Läsnäolo seurakunnan tilaisuuksissa ei ole mahdollista muuten kuin etukäteen ilmoittautumalla: soita KirkkoHarrille p. 050-5210327 tai lähetä sähköposti harri.henttinen@evl.fi . Ilmoita sähköpostissa nimesi ja puhelinnumerosi ja tilaisuus mihin haluaisit osallistua.

Hiljaisen viikon hartaushetket etänä, striimataan Youtube-kanavalla: www.youtube.com/c/vesilahdenseurakunta