Pappilan perhekerho

Pappilan perhekerho kokoontuu torstaisin klo 9.30-12

Pappilan perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet, myös isovanhemmat ja muut perheen tärkeät ihmiset. Perhekerhossa on rento meininki, aikuisilla on juttuseuraa ja lapsilla leikkikavereita. Ohjelmassa on aina pieni hartaushetki ja välipala (vapaaehtoinen kahvimaksu) ja välillä myös askarrellaan porukalla. Tervetuloa!

Perhediakoni

Teen työtä osa-aikaisesti ja työpäiviäni ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.

Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhojen ohjaaminen, sekä retkien ja erilaisten tapahtumien järjestäminen perheille. Olen seurakunnan työntekijänä myös avoimen varhaiskasvatuksen ryhmissä (Pikku-Peurat ja Pikku-Peipot), jotka kokoontuvat keskiviikkoisin vuoroin Narvassa ja Kirkonkylällä. Voit ottaa minuun yhteyttä missä tahansa elämääsi liittyvässä asiassa, joka mietityttää sinua. Tavataan, ja mietitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseen. Joskus auttaa jo se, että joku kuuntelee ja kuulee huolesi. Omat ajatukset selkiytyvät, kun ne saa ääneen puhua toiselle.