Narvan kyläkirkon ompeluseura

Narvan kyläkirkko

Tervetuloa mukaan kaikki käsitöistä ja hyväntekeväisyydestä kiinnostuneet!

Yhteyshenkilö Aila Siven p. 040 525 0267

Narvan Kyläkirkon ompeluseurassa vamistuneet tuotteet myydään myyjäisissä tai arpajaisvoittoina Narvan kesätorilla tai erilaisissa myyjäisissä. Enin osa osallistujista tekee käsitöitä kotona ja tuo valmiit työt ompeluseuraan. Myös kassit punotaan kotona. Ompeluseuran rahoilla voidaan hankkia materiaalia (esim. kankaita tai lankoja) tai kahvia.Kesäretki tai tai ruokailu yhdessä on myös mahdollinen. Kukin vuorollaan keittää kahvit ja tuo tarjottavat ompeluseuraan. Enin osa materiaaleista ja esim. ompelukone on saatu lahjoituksina. Saadut tuotot käytetään hyväntekeväisyyteen. Tervetuloa uudet & entiset kävijät!

Raamattupiiri

Raamattupiirissä aloitamme keväällä 2020 2.Timouskirjeen pohtimisen. Uudet ja vanhat piiriläiset ovat tervetulleita.

Narvan kyläkirkon ompeluseura

Tervetuloa mukaan kaikki käsitöistä ja hyväntekeväisyydestä kiinnostuneet!

Yhteyshenkilö Aila Siven p. 040 525 0267

Pappilan avoimet ovet ja torstaikahvit

Tervetuloa Vesilahden tunnelmalliseen Pappilaan.