Pappilan päiväkerho 3-5 -vuotiaille

Päiväkerho 3-5 -vuotiaille kokoontuu Pappilassa tiistaisin klo 9.30-12

Seurakunnan päiväkerhon osa kirkon antamaa kasteopetusta, jossa kirkkovuosi, kirkolliset juhlat ja perinteet sekä raamatunkertomukset tulevat tutuiksi leikin keinoin. Kerhossa leikki ja kiireetön yhdessä oleminen ovat tärkeitä. Ohjelmassa on myös musiikkia, jumppaa ja askartelua. Kolme vuotta täytettyään lapsi voi tulla mukaan myös kesken kerhovuoden. Ilmoittaaksesi lapsesi kerhoon, ota yhteyttä perhetyön diakoni Tiina Hiltuseen, p. 040 511 2444 tai tiina.hiltunen@evl.fi.

Perhediakoni

Teen työtä osa-aikaisesti ja työpäiviäni ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.

Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhojen ohjaaminen, sekä retkien ja erilaisten tapahtumien järjestäminen perheille. Olen seurakunnan työntekijänä myös avoimen varhaiskasvatuksen ryhmissä (Pikku-Peurat ja Pikku-Peipot), jotka kokoontuvat keskiviikkoisin vuoroin Narvassa ja Kirkonkylällä. Voit ottaa minuun yhteyttä missä tahansa elämääsi liittyvässä asiassa, joka mietityttää sinua. Tavataan, ja mietitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseen. Joskus auttaa jo se, että joku kuuntelee ja kuulee huolesi. Omat ajatukset selkiytyvät, kun ne saa ääneen puhua toiselle.