Pikku-Peipot Pappilassa

Pikku-Peurat ja Pikku-Peipot kokoontuvat vuoroviikoin Narvassa ja kirkonkylällä keskiviikkoisin klo 9-11

Avoin varhaiskasvatusryhmä Pikku-Peurat ja Pikku-Peipot kokoontuu parillisilla viikoilla Narvan kyläkirkolla ja parittomilla viikoilla Pappilan pihapiirissä. Sadesäällä kokoonnutaan sisätiloissa.

Vesilahden kunta, MLL ja seurakunta

Perhediakoni

Teen työtä osa-aikaisesti ja työpäiviäni ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.

Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhojen ohjaaminen, sekä retkien ja erilaisten tapahtumien järjestäminen perheille. Olen seurakunnan työntekijänä myös avoimen varhaiskasvatuksen ryhmissä (Pikku-Peurat ja Pikku-Peipot), jotka kokoontuvat keskiviikkoisin vuoroin Narvassa ja Kirkonkylällä. Voit ottaa minuun yhteyttä missä tahansa elämääsi liittyvässä asiassa, joka mietityttää sinua. Tavataan, ja mietitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseen. Joskus auttaa jo se, että joku kuuntelee ja kuulee huolesi. Omat ajatukset selkiytyvät, kun ne saa ääneen puhua toiselle.