Narvan kyläkirkon ompeluseura

Narvan kyläkirkko

Tervetuloa mukaan kaikki käsitöistä ja hyväntekeväisyydestä kiinnostuneet!

Yhteyshenkilö Aila Siven p. 040 525 0267

Narvan Kyläkirkon ompeluseurassa vamistuneet tuotteet myydään myyjäisissä tai arpajaisvoittoina Narvan kesätorilla tai erilaisissa myyjäisissä. Enin osa osallistujista tekee käsitöitä kotona ja tuo valmiit työt ompeluseuraan. Myös kassit punotaan kotona. Ompeluseuran rahoilla voidaan hankkia materiaalia (esim. kankaita tai lankoja) tai kahvia.Kesäretki tai tai ruokailu yhdessä on myös mahdollinen. Kukin vuorollaan keittää kahvit ja tuo tarjottavat ompeluseuraan. Enin osa materiaaleista ja esim. ompelukone on saatu lahjoituksina. Saadut tuotot käytetään hyväntekeväisyyteen. Tervetuloa uudet & entiset kävijät!

Narvan kyläkirkko

Iltaperhekerho

Huom aika! Tervetuloa Iltaperhekerhoon kaikki perheet. Pidämme nyyttikestit, joten voit halutessasi tuoda pientä purtavaa yhteiseen pöytään.
Luvassa on leppoisaa yhdessäoloa, leikkiä, askartelua, hartaushetki ja nyyttärit. Mukaan voi tulla koko ajaksi tai piipahtamaan.

Pappilan avoimet ovet ja torstaikahvit

Tervetuloa Vesilahden tunnelmalliseen Pappilaan.

Adressitalkoot

Tervetuloa tekemään adresseja Vesilahden seurakunnan diakoniatyön hyväksi.