Pappilan pihajumppa

NYT KAIKKI KESÄJUMPPAAMAAN KIRKKOHARRIN KANSSA

Jumppaamme joka toinen keskiviikko klo 18-19.30 Vesilahden pappilan pihassa (os. Pappilantie 1, Vesilahti). Huom! Sadesäällä emme jumppaa.

Alussa lämmitellään ja sitten "riehutaan oikein kunnolla" eli ohjelmassa tehokkaita koko vartaloa aktivoivia liikkeitä höystettynä kuntonyrkkeilysarjoilla. Musiikki tulee nostalgisesti C-kasetilta, mutta rytmit kaikuu ihan varmasti isolle kirkolle asti. Lopuksi rauhallisempia kehonmuokkausliikkeitä ja iltameditaatio. Ota mukaasi rento urheiluasu ja hyvät jumppakengät, oma mietiskelymatto ja juomapullo.

Vapaaehtoinen maksu (2 €) menee seurakunnalle.Paikalle mahtuu ensimmäiset 50 jumppaajaa turvaväleillä. Muista tulla vain täysin terveenä ja noudattaa muitakin korona-määräyksiä.

Laitetaan kunto kohdilleen kesän kuluessa. Tule mukaan ja tuo kaverisikin.

Tervetuloa mukaan myös uudet jumppaajat!