Pappilan pihajumppa

NYT KAIKKI KESÄJUMPPAAMAAN KIRKKOHARRIN KANSSA

Jumppaamme joka toinen keskiviikko (alk. 17.6) klo 18-19.30 Vesilahden pappilan pihassa (os. Pappilantie 1, Vesilahti). Huom! Sadesäällä emme jumppaa.

HUOM! LÄMPPÄRIKERTA ELI TULE JO ENSI KESKIVIIKKONA 10.6 SAMA AIKA SAMA PAIKKA! NYT SIIS KAKSI JUMPPAKESKIVIIKKOA PERÄKKÄIN...

Alussa lämmitellään ja sitten "riehutaan oikein kunnolla" eli ohjelmassa tehokkaita koko vartaloa aktivoivia liikkeitä höystettynä kuntonyrkkeilysarjoilla. Musiikki tulee nostalgisesti C-kasetilta, mutta rytmit kaikuu ihan varmasti isolle kirkolle asti. Lopuksi rauhallisempia kehonmuokkausliikkeitä ja iltameditaatio. Ota mukaasi rento urheiluasu ja hyvät jumppakengät, oma mietiskelymatto ja juomapullo.

Vapaaehtoinen maksu (2 €) menee seurakunnalle.Paikalle mahtuu ensimmäiset 50 jumppaajaa turvaväleillä. Muista tulla vain täysin terveenä ja noudattaa muitakin korona-määräyksiä.

Laitetaan kunto kohdilleen kesän kuluessa. Tule mukaan ja tuo kaverisikin!

PS. Salaisuutena kaikille: ekalla kerralla 17.6 saadaan mukaan myös TV 1:n väkeä ja näin Vesilahti pääsee mukaan tv-ohjelmaankin. Älä pelästy! Jos et halua mukaan kuvaan, voit ilmoittaa siitä kuvaajalle.