Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5 -vuotiaille lapsille ja se kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Pappilassa.

Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, syödään eväitä ja opetellaan toimimaan ryhmässä. Toimintaa ohjaa kiirettömyys, luovuus, yksilöllisyys ja lapsen kokonaisvaltainen kasvu, kehitys ja oppiminen. Hartaushetkessä lauletaan, opetellaan hiljentymistä ja rauhoittumista, ihmetellään yhdessä elämän pieniä ja suuria asioita sekä tutustutaan Raamattuun ja muihin kristillisen perinteen asioihin.

Päiväkerho

Narvan kyläkirkko

Perhekerho

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Perhekerho