Hyvän mielen jumppa

la 29.2. kello 13.00 - la 29.2. kello 15.00
Peiponpellon päiväkodin liikuntasali, Rautialantie 60, 37470 Vesilahti

Sinä riität!
Tervetuloa matalan kynnyksen Hyvän mielen jumppamixiin (aerobiciä, kuntonyrkkeilyä ja muokkausta).
Jumppa sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Hinta: 1 h /5 eur ja 2 h/10 eur, tuotto Yhteisvastuun hyväksi
Hinta sisältää jumpan ja mehutarjoilun.
Yhteisvastuutuotteita on myynnissä tapahtumassa

Tue maailman tärkeimmän työn tekijöitä - isiä ja äitejä - Suomessa ja maailman katastrofialueilla osalistumalla Yhteisvastuukeräykseen.

YHTEISVASTUU 2020

Minnan työpiste, diakoniatoimisto on seurakuntatalolla, Rautialantie 213

Minna on diakoni ja RE-sielunhoitoterapeutti. Minnan tavoittaa olopäiviltä, Topi-ryhmän kanssa touhuamasta sekä Pappilasta kerhoista. Minna hoitaa myös diakonia-avustuksia, on kriisityössä mukana sekä tekee kotikäyntejä. Jos tarvitset apua tai tukea elämän eri haasteissa, niin ota rohkeasti yhteyttä Minnaan.

Harrin tavoitat parhaiten kirkkoherranvirastosta, Pappilasta, Pappilantie 1

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!