Iltaperhekerho

ke 19.2. kello 17.00 - ke 19.2. kello 19.30
Narvan kyläkirkko

Huom aika! Tervetuloa Iltaperhekerhoon kaikki perheet. Pidämme nyyttikestit, joten voit halutessasi tuoda pientä purtavaa yhteiseen pöytään.
Luvassa on leppoisaa yhdessäoloa, leikkiä, askartelua, hartaushetki ja nyyttärit. Mukaan voi tulla koko ajaksi tai piipahtamaan.

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.
Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

vs. perhediakoni
37470 VESILAHTI

Inka on diakoni, joka toimii lasten ja perheiden kanssa päivä- ja perhekerhoissa Pappilassa ja Narvan Kyläkirkolla. Voit tavata Inkan myös Omaishoitajakerhossa, Torstaikahveilla tai erilaisissa tapahtumissa.